Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Industrivärden och Cell Impact

  wysiwyg_image

  Industrivärdens affärsidé är att bedriva långsiktigt värdeskapande kapitalförvaltning genom aktivt ägande. Det långsiktiga målet är att öka substansvärdet i syfte att generera en totalavkastning som över tid är högre än genomsnittet för Stockholmsbörsen.

  Verksamheten bygger på en strukturerad process för kontinuerlig analys och utvärdering av existerande innehavsbolag och potentiella alternativinvesteringar. Det aktiva ägandet utövas främst genom engagemang vid beredning av styrelseval, genom styrelserepresentation, genom utvärdering av styrelse, VD och företagsledning samt genom att följa och vid behov, genom styrelsen, påverka innehavsbolagens övergripande utveckling. Härigenom bidrar Industrivärden till innehavsbolagens värdetillväxt över tid.

  Industrivärden är en stor investerare och aktiv aktieägare i Handelsbanken, Sandvik, Volvo, Essity, Skanska, Ericsson, SCA, ICA Gruppen, och SSAB.

  Industrivärden presenteras av Sverker Sivall (Kommunikations- och Hållbarhetschef)

  wysiwyg_image

  Att framtidens fordon är elektriska är det nog ingen tvekan om, men det finns faktiskt två sätt att tanka en elbil. Man kan ladda ett batteri med ström, eller så kan man använda en bränslecell som man tankar med vätgas. Bränslecellstekniken har många fördelar jämfört med batterier och vinner nu ökat intresse bland världens fordonstillverkare. Cell Impact har utvecklat en speciell formingsmetod för det stora antalet flödesplattor som sitter i en bränslecell. Metoden kallas höghastighetsforming (adiabatic high-velocity forming) och är unik för den här typen av tillämpning.

  Pär Teike, VD på Cell Impact, berättar om den spännande bränslecellstekniken och hur Cell Impact kan bidra till att den blir verklighet.

   

   

  Som icke-medlem är du välkommen att gratis göra ett ”prova-på”-besök på en av våra träffar.

  Anmäl dig till det evenemanget som du vill besöka.

  Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Hjärtligt välkomna.

  Anmälan senast måndag den 7/10 kl 21.00 via anmälningsformuläret i högerspalten  
  eller till Åsa Ohlsson, tfn 0736 212 885.

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Trollhättan

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.