Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Insplorion och Heliospectra.

  Vi kommer att få besök av två Göteborgsföretag: Insplorion och Heliospectra.

  Insplorion AB är ett svenskt företag som utvecklar och säljer den egna teknologin NanoPlasmonic Sensing (NPS) inom de två affärsområdena Instruments och Sensor Systems. Inom Instruments säljer bolaget mätinstrument till forskare inom materialvetenskap och life-science. Inom Sensor Systems utvecklas sensorer för specifika tillämpningar som övervakning av luftkvalitet och bättre styrning av batterier i elfordon.

  Insplorion presenteras av Patrik Dahlqvist, vd. http://www.insplorion.com

  Heliospectra specialiserar sig på belysningssystem för odling av i växthus och växter i inomhusmiljö. Företagets produkter innehåller lysdioder, LED, med olika ljusfrekvens som kan regleras till önskvärda ljus-spectrum. Detta ger i sin tur odlarna möjlighet att anpassa ljuset till plantorna. Heliospectra har fått patent för sina metoder att optimera LED-belysning i Europa, USA, Kanada, Ryssland, Kina, Hong Kong och Japan.

  Heliospectra presenteras av Ali Ahmadian, vd.  http://www.heliospectra.com

  Smörgås med kaffe/te i pausen och vi avslutar kvällen med ett boklotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 80 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 24/10, helst via anmälningsformuläret eller till Mona 0303-16215 eller Lennart 0707-427351. 

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Kungälv/Ale