Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Inwido AB och Catena Fastigheter AB

  Från Inwido AB kommer, IR & PR-chef Olof Engvall, för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.inwido.com.

  Malmöbolaget Inwido förvärvar, äger och utvecklar Europas bästa företag inom fönster och dörrar. Idag är Inwido ett hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Totalt finns cirka 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige och Tyskland. Under 2018 omsatte Inwido cirka 6,7 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9,9 procent. Inwido noterades 2014 och har under det senaste året lagt om sin styrmodell, fått en ny koncernchef & VD samt fortsätter expansionsresan med en uppdaterad förvärvsstrategi. Bolaget presenteras av Olof Engvall, Investor Relations & Public Relations.

  Från Catena AB kommer, IR och Finansiering David Silvesjö samt kommunikationsansvarig Annie Nyblom, för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.catenafastigheter.se. Avbokat på grund av Corona.

  Catena är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och förvaltar effektiva logistikanläggningar. Catena-aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Genom vårt renodlade fokus på effektiva och hållbara logistikfastigheter och tack vare vår förmåga att analysera hur varor flödar till, genom och från Skandinavien har vi tidigt identifierat strategiska logistikpositioner som servar kunder när deras behov förändras i takt med handels- och konsumtionsmönster.

  Under kvällen kan man ta del av skrifltig information och nyheter från förbundet. Det blir säkert tid att ställa frågor till våra gäster. Som avslutning på kvällen blir det smörgåstårta samt öl/ vatten och lotteri med fina priser. Anmälan senast den 15 mars 2020 via lokalhemsida eller till Christian Asker på telefon 070-7384068 eller E-mail christian.asker@hotmail.com. Träffen genomfördes som planerat - i dessa virustider är det viktigt att man avanmäler sig om man inte kan komma. Det hjälper inte att avanmäla sig efter att träffen har genomförst.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.