Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med JM byggproduktion samt börs och fondanalys av ledningsgruppen.

  J M är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Ekonomi och Finansdirektör Clas-Magnus Åkesson besöker oss och presenterar företaget.

  wysiwyg_image

  Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder med tyngdpunkt på storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.

  De flesta bostäder vi bygger är bostadsrätter i flerbostadshus, men vi bygger också småhus. Vi har även viss projektutveckling av kontorsfastigheter i anslutning till bostäder för att skapa levande stadsdelar.

  Projekten är ofta stora och komplexa och nya stadsdelar växer fram. Exempel är Liljeholmskajen i Stockholm, Dockanområdet i Malmö och Norra Älvstranden i Göteborg.

  Mer än 70 års erfarenhet

  Framgångsrik projektutveckling förutsätter kompetens i allt från att hantera mark- och fastighetsförvärv, projektering och planprocesser till produktion och försäljning. JM har mer än 70 års erfarenhet i att behärska denna helhet på ett värdeskapande sätt, inte minst genom en nära kontakt med slutkunderna. Vi bygger med gediget hantverk och miljögodkända material.

  Ledningsgruppen Alvesta:  Efter JM s presentation gör vi en analys av utveckingen på börsen i sommar på såväl aktier som fonderOch hur tror vi handelskrig, brexit och säsongsmönster kommer att påverka börsen framöver. 

  Varmt välkomna!

  Ingång och parkering på baksidan. Se karta här.

   

  Anmälan kan förutom på hemsidan https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/alvesta 

  göras före 2018-08-21 per telefon till Roy Johnsson 0705 250061

  roy.johnsson@telia.com

  Glöm inte att lämna återbud om du får förhinder!

  Lättare förtäring.

  OBS! Lokal Högåsens äldreboende, Samlingssalen under huskropp C. Ingång och parkering på baksidan. 

  Kontant betalning. Jämna pengar, tack.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.