Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Lagercrantz Group och Latour

  Välkomna till en intressant aktiekväll där teknikkoncernen Lagercrantz Group och investmentbolaget Latour informerar oss om sina verksamheter.

  wysiwyg_image

  Lagercrantz Group är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, med egna produkter och med produkter från ledande leverantörer. Inom koncernen finns ett 50-tal bolag, varje bolag är orienterat mot en specifik delmarknad, en nisch. Gemensamt för bolagen är att värdeskapandet är stort, med hög grad av kundanpassning, service, support och andra tjänster.

  Lagercrantz har totalt omkring 1 400 medarbetare, varav 16 på koncernnivå. Av de anställda arbetar 58 % i Sverige, 21 % i Danmark, 7 % i Finland, 4 % i Norge och resterande i de övriga länder där koncernen är verksam, främst övriga norra Europa.

  Lagercrantz presenteras av vVD Magnus Söderlind

  wysiwyg_image

  Latour är ett blandat investmentbolag noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1985.

  Latours övergripande affärsidé är att investera långsiktigt i bolag med egna produkter och varumärken, en stor utvecklingspotential som stöds av globala megatrender och som har goda utsikter för att internationaliseras. 

  Latours verksamhet bedrivs i huvudsak i två grenar, en helägd industrirörelse och en portfölj med börsnoterade innehav. Oavsett om innehaven är noterade, helägda eller delägda, verkar Latour som aktiv huvudägare i bolagen, där styrelsearbetet är en viktig plattform för värdeskapande.

  Latour presenteras av Anders Mörck, CFO och IR-ansvarig.

   

  Kaffe och fralla serveras i paus.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.