Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Latour Industries AB, Scarab AB och ApParkingSpot AB - INSTÄLLD TRÄFF! Väl mött till hösten.

  Från Latour Industries AB kommer Björn Lenander, CEO och informerar oss om bolagets historia, dess utveckling och hur man se på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.latourindustries.se. Latour Industries är ett investmentbolag verksamt inom verkstadsteknik och byggnadsautomation. Vår styrka är att utveckla och förädla bolag så att de når sin fulla potential. Vi arbetar också aktivt med att identifiera och förvärva nya bolag med tillväxtpotential. Latour Industries AB ägs av Investment AB Latour.

  Från Scarab kommer Aapo Sääsk, CEO och informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. Gå gärna in på hemsidan www.scarab.se.  Scarab’s objective is to find business solutions to environmental challenges by developing innovative sustainable technologies and business.

  Från ApParkingSpot AB kommer VD Sasa Farkas för att informera oss om bolagets historia, utveckling och hur man ser på framtiden för bolaget. ApParkingspot har som mål att vara den mest intelligenta parkeringslösningen i utvecklingen av den smarta staden. Genom att tillhandahålla tjänster för bättre utnyttjande av infrastrukturen kring parkeringar och elektriska laddstationer främjar vi rörelse och tillgänglighet i staden. Gå gärna in på hemsidan www.apparkingspot.com.

   Efteråt äter vi smörgåstårta, öl/vatten. Det blir säkert också tid att ställa frågor till våra gäster samt ta del av information från förbundet. Lotteri med fina priser. Anmälan senast den 19/4 via hemsidan eller till Christian Asker på telefon 070-7384068 eller E-mail christian.asker@hotmail.com. I dessa virustider: Om ni inte kan komma är det viktigt att ni avbokar er anmälan som ska ske innan datum för träffen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.