Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Latour och Elekta

  Varmt välkomna till en spännande kväll fylld med intressanta bolag! Under kvällen kommer vi få höra presentationer från två mycket intressanta företag; det mycket populära investmentbolaget Latour och även medicinteknikföretaget Elekta.

  På agendan har vi den sedvanliga middagen på Östergårds, denne följs sedan av presentationer från investmentbolaget Investment AB Latour och medicinteknikföretaget Elekta.
   

  Latours verksamhet bedrivs i huvudsak i två grenar, en helägd industrirörelse och en portfölj med börsnoterade innehav. Oavsett om innehaven är noterade, helägda eller delägda, verkar Latour som aktiv huvudägare i bolagen, där styrelsearbetet är en viktig plattform för värdeskapande. Assa Abloy, Loomis, Securitas, Nobia och Sweco är några av de innehav som finns i börsportföljen. 

  www.latour.se

  Investment AB Latour presenteras av Anders Mörck, CFO
   

   

  Elekta är ett globalt medicinteknikföretag som utvecklar kliniska lösningar för behandling av cancer och sjukdomar i hjärnan. Bolagets kunder är onkologer, radioterapeuter och neurokirurger på cirka 6000 sjukhus världen över. Produkterna är inriktade på precis strålterapi, bildstyrd och stereotaktisk strålterapi, gammaknivskirurgi, stereotaktisk neurokirurgi och kartläggning av hjärnans funktioner.

  https://www.elekta.com

  Elekta AB presenteras av Oskar Bosson, Executive Vice President, Corporate Communications & IR
   

   

  Anmälan sker genom formuläret till höger, vänligen informera om glutenintolerans. 
  Sista anmälningsdagen är den 19 mars 2019

  Varmt välkomna,
  Aktiespararna Täby

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.