Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med lokal anknytning - Azelio, Gunnebo och SBP Nordic

  Välkommen till en aktieträff där vi presenterar några lokala företag!
  OBSERVERA TIDEN 18.00 !!!

  SBP Nordic 

  Hos SBP Nordic kan du investera i fastigheter genom crowdlending, helt utan avgifter. Det innebär att du tillsammans med andra kan låna ut kapital till enskilda fastighetsprojekt – med en ränta på 8-15 %.

  Med hjälp av crowdlending kan fastighetsutvecklare få finansiering direkt från flera långivare, som komplement till att ansöka om lån via banken. Det leder till att marknaden öppnas upp för nya investeringsmöjligheter, på samma gång som fler byggprojekt får möjlighet att färdigställas.

  SBP Nordic presenteras av Mattias Ivermark - Transaction Manager

   

  _______________________________________________

  wysiwyg_image

  Azelio har tagit fram en unik lösning för distribuerad lagring av solenergi med produktion av förnyelsebar elektricitet under dygnets alla timmar till en mycket låg kostnad. Systemet är även skalbart och kostnadseffektivt från små installationer och kan enkelt byggas ut till önskad storlek. Över en miljard människor saknar tillgång till elektricitet idag och ännu fler har ett svagt och opålitligt elnät. Potentialen globalt för Azelios lösning är enorm. Sedan lanseringen av en demonstrator i juni 2018, har förfrågningar inkommit från ca 50 länder. Azelio är mitt upp i en kommersialiseringsfas där en fullskalig verifieringsanläggning byggs i Marocko under 2019 följt av en introduktion på marknaden. Azelio ha ca 80 anställda med huvudkontor, utveckling och produktion i Sverige samt kontor i Marocko och Kina

  Azelio presenteras av Johan Andersson

  ____________________________________________

  wysiwyg_image

  Gunnebo är specialiserade inom säkerhetslösningar. Produkterna används för säkerhet och som specialprodukter i olika industriella sammanhang. Exempel är säkerhetsfrågor som berör kontanhantering, entrésäkerhet, kassaskåp och värdetransport. Verksamheten drivs idag globalt med störst marknad koncentrerad till Europa, Asien och Amerika. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg.

  Gunnebo presenteras av Karin Wallström Nordén - SVP Marketing & Communications

  __________________________________________________

  Ta gärna med en vän ! Vi bjuder på kaffe/te och smörgås

  Alla är hjärtligt välkomna !  Obs ! Tiden 18.00

  Anmälan senast den 18/2 kl 12.00 via anmälningsblanketten här intill

  eller till Ingemar Ottemo (070-420 34 44)

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.