Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Medfield Diagnostics AB och New Wave Group den 31 okt.

  Obs! Presentationen av Serneke Group utgår. Vi får istället besök av det spännande Göteborgsföretaget Medfield Diagnostics och det populära New Wave Group.

  Medfield Diagnostics utvecklar diagnosinstrument som används bland aktörer inom sjukvård. Instrumenten används i huvudsak vid urskiljandet av olika strokefall. Utöver används bolagets egenutvecklade teknologi för diagnostisering av traumatiska skallskador. Tekniken baseras på mikrovågsbaserade system som via antenner analyserar och registrerar sammansättningen av vävnaden. Bolaget etablerades under 2005 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

  Medfield presenteras av VD Stefan Blomsterberg. Mer info på: https://www.medfielddiagnostics.com/

  New Wave Group är ett tillväxtföretag som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. De största marknaderna är Sverige och USA. Verksamheten är indelad i följande områden:
  *Profil: Profilkläder, yrkesskläder och presentreklam.
  *Sport och Fritid: Försäljning av sportprodukter under egna och licensierade varumärken bl.a Craft, Seger, Cutter & Buck.
  *Gåvor och Heminredning: Försäljning av produkter under bl.a varumärkena Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

  New Wave Group presenteras av CFO Lars Jönsson. Läs mer om New Wave Group på: http://nwg.se 

  Smörgås med kaffe/te i pausen och vi  avslutar kvällen med lotteri. Som medlem i unga aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 90 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 29/10, helst via vidstående anmälningsformulär eller till Mona Jörnheim 070-2345655. OBS! Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder.

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.