Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Mekonomen och Vitrolife

  Mekonomen Group verkar på eftermarknaden för personbilar, lätta lastbilar och tunga fordon och lagerhåller reservdelar till över 15 000 bilmodeller. Mekonomen Group startades 1973 under namnet Bileko med fokus på att sälja avgassystem. Genom åren har verksamheten breddats och bolaget har växt både organiskt och genom förvärv. I dag består koncernen av Nordens ledande bilservicekedjor med egen grossistverksamhet, cirka 340 butiker och över 2 000 anslutna verkstäder under varumärkena Mekonomen, MECA, Speedy, MekoPartner och BilXtra.

  Mekonomen kommer att presenteras av Helena Effert, Head of Investor Relations, och Martin Fredriksson, Group Controller.

  Mekonomenaktien är noterad på Stockholmsbörsen, listan för Medelstora bolag. Störst ägarandel i Mekonomen (26,5 %) har numera LPQ Corporation, ett USA-baserat företag inriktat på försäljning av bildelar.

  Vitrolife AB är dedikerat till att stödja framgångsrika behandlingar genom värdefulla lösningar och tjänster för assisterad reproduktion. Bolaget  är också engagerart i att förbättra graviditeten genom att tillhandahålla en obruten kedja av kvalitetsprodukter som säkerställer resultatet i alla steg under hela IVF-behandlingen.

  Presentationen av Vitrolife kommer att göras av VD Thomas Axelsson.

  Vitrolife ABs aktie är noterad på Stockholmsbörsen, listan för Medelstora bolag.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.