Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med NeuroVive och Bublar

Två bolag gästar oss idag på Hotel Continental och tar oss med på en resa i samtiden, men som av många kan kännas som framtiden. Det första läkemedelsbolaget NeuroVive Pharmaceutical och det andra är AR/VR bolaget Bublar.

Program

Klockan 18:00 börjar vi med presentation av Catharina Johansson, finanschef IR-ansvarig, samt Eleonor Åsander Frostner, Labansvarig & Kommunikatör från NeuroVive Pharmaceutical. NeuroVive, noterat på Small Cap Stockholm, är ett företag verksamt inom mitokondriell medicin. Forskningsportföljen omfattar ett projekt i klinisk fas I (KL1333) för medfödd mitokontriell sjukdom och ett projekt som förbereds för klinisk fas II-effektstudie för behandling av måttlig till allvarlig traumatisk hjärnskada (NeuroSTAT®). Forskningsportföljen omfattar också projekt för medfödda mitokontriella sjukdommar, NASH och cancer.

Därefter möts vi av Bublar Group, noterat på NGM Nordic MTF. VD Magnus Granqvist berättar för oss om deras utveckling inom mobilspel och upplevelser för konsument- och företagsmarknaden baserat på den senaste Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR)-tekniken. AR och VR har blivit populärt de senaste åren och innebär att man via mobilen eller smarta glasögon kan uppleva digitala världar och miljöer. Bublar har bl a SAAB, Electrolux och SJ som kunder och utvecklar spel i samarbete med stora globala varumärken.

Under kvällens gång bjuds det på lättare förtäring.

Välkommen med din/er anmälan, senast söndagen den 19/5. Vänligen meddela eventuella matallergier. Anmälan sker, som vanligt, via vår loka hemsida på aktiespararna.se:

https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/sydostra-skane

 

Hjärtligt välkomna!

önskar Ledningsgruppen i

Aktiespararna Sydöstra Skåne

https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/sydostra-skane

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.