Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Nordea och Adrigo

  Välkommen till Aktieträff samt Årsmöte torsdagen den 23 januari hos Aktiespararna Trollhättan.

  wysiwyg_image

   

   

  Nordea är den största finanskoncernen i Norden. Verksamheten är indelad i fyra affärssegment: Personal Banking, Commercial & Business Banking, Wholesale Banking och Asset & Wealth Management. Aktien är noterad i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. Huvudkontoret är beläget i Helsingfors.

   

   

   

  Noreda presenteras av Rodney Alfvén Head of Investor Relations

   

   

  Adrigo Asset Management AB (AAM), ett svenskt fondbolag som står under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget är baserat i Stockholm och ägs till drygt 45% av Melker Schörling (via bolag), Mikael Ekdahl (via bolag) och Carl-Henric Svanberg. Resterande del ägs av företagets anställda, styrelse och ledning. AAM’s verksamhet bygger på fondförvaltning av individer som har lång erfarenhet från finansbranschen.

  AAM eftersträvar en effektiv administrativ process, där externa experter kompletterar egen personal för att skapa säkerhet, effektivitet och skalbarhet i verksamheten. Nyckelord i bolaget är etik, professionalism och ärlighet. 

  Adrigo Asset Managements mål är att skapa så bra förutsättningar som möjligt för förvaltningen av vår fonder, Adrigo Hedge och Adrigo Small & Midcap L/S. Målsättningen i fonderna är att ge andelsägarna en god absolut avkastning till lägre risk än risken i de aktiemarknader där respektive fond investerar.

  Adrigo Asset Management AB presenteras av Staffan Östlin, Förvaltare och Chief Information Officer (CIO)

   

  Som icke-medlem är du välkommen att göra ett "prova på"- besök på en av våra träffar.

  Anmäl dig till evenemanget du vill besöka.

  Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Hjärtligt välkomna !

  Anmälan senast tisdag 21/01 kl 22.00 via anmälningsformuläret i högerspalten alternativt till Bertil Johansson 0725 380883

  Varmt välkomna !

  Aktiespararna Trollhättan

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.