Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Nordea och Urd Rating

Välkommen till en intressant aktiekväll där Nordea deltar för att ge oss sin syn på aktiemarknaden och juridiska frågor. Dessutom deltar Urd Rating, ett nytt spännande Jönköpingsbaserat fintech-bolag.

OBS! NY LOKAL FÖR DENNA TRÄFF - MUNKSJÖTORNET

 

 

Det tidigare aviserade bolaget, VA Automotives, har avbokat sitt deltagande och ersätts av Urd Rating, ett nytt bolag verksamt i fintech-branschen, som har sin bas på Science Park i Jönköping. 

"Vi följer upp experternas råd! Urd Ratings algoritm räknar fram vilka aktier du kan investera i utifrån historisk träffsäkerhet och trenderna de sett framåt.

Experternas bästa råd ger utdelning

Urd Ratings tjänst tar fram vilka analytiker du kan lita på och vilka som gett de mest träffsäkra finansiella råden. Baserat på det verkliga utfallet av tidigare gjorda aktie- och marknadsanalyser tar tjänsten automatiskt och löpande fram en rating som ger dig som investerare underlag över vilka analytiker som är de mest tillförlitliga samt vilka aktier de anser att du ska satsa på.

Urd Ratings unika algoritm visar hur bra investering du hade gjort om du följt analytikers aktierekommendationer. Vår algoritm tar hänsyn till typen av råd, den analyserade aktiens kursutveckling samt börsens huvudindex, aktuellt branschindex, valutans utveckling, eventuell utdelning och tid. Ratingen åskådliggörs med hjälp av en 5 gradig skala.

Vi hjälper dig att investera smartare!"

Urd Rating presenteras av Angela Hafström, Micael Hafström och Tobias Jakobsson.

 

 

 

Nordea är en av de ledande bankerna i Sverige och Norden och kräver nog ingen närmare presentation. Nordea kommer med tre medarbetare som kommer att behandla tre olika aktuella teman.

Ludvig Rosenstam-Åhman kommer att informera om Nordeas nya handelsplattform Nordea Investor. Av intresse för alla aktieintresserade.

Martin Björsell är aktieanalytiker och kommer att prata aktier och analysera marknadsläget. 

Carina Remnemark är chef för private banking i vår region och kommer att belysa några viktiga juridiska frågor som påverkar din ekonomi.

 

 

Fika med kaffe/te och tilltugg i paus.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.