Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Nordic Equities om aktieklimatet

  wysiwyg_image

  Torsdag den 5 oktober har vi ånyo den stora glädjen att bjuda in Nordic Equities och vice VD Lars Kinnunen, som presentera företaget och den nya fonden  Nordic Equities Global Stars samt berättar om aktieklimatet i omvärlden.

  Lars har 20 års erfarenhet av aktiemarknaden från Nordic Equities och dessförinnan flerårig erfarenhet från SEB och Trygg Hansa.

  I början av 1990-talet var Lars ordförande för Unga Aktiesparare Stockholm.

  Program
  18.30-19.10 Presentation av NE
  19.10-19.30 Paus med kaffe
  19.30-20.30 Aktieklimatet i omvärlden

  Nordic Equities
  Sedan 1993 har Nordic Equities (NE) arbetat med att träffa företag i Norden och att hitta intressanta investeringar. Till hjälp har NE internationella rådgivare med lång och bred erfarenhet från aktieförvaltning i Europa och USA. Med en fokuserad strategi och en genomarbetad förvaltningsfilosofi arbetar NE för att ge kunderna en god avkastning.

  NE’s kunder finns i Europa och består främst av institutioner såsom välgörenhetsstiftelser, pensionsfonder och banker. NE har även privatpersoner som kunder.

  Karakteristiskt för NE är att företaget arbetar med relativt fokuserade portföljer. Norden med sin varierande industristruktur erbjuder ett mycket brett urval av branscher och företag och arbetar med s k stockpicking där varje företag utvärderas utifrån sina egna förutsättningar.

  NE har delat ut NE Award sedan 1998 till studenter på Företagsekonomiska Institutionen på Stockholms Universitet som har skrivit en intressant och genomarbetad uppsats inom finansområdet.

  Anmälan
  Obligatorisk anmälan via formuläret till höger.

  OBS!
  Om du anmäler dig och sedan få förhinder är det viktigt att du meddelar oss. Det kan du göra via formuläret till höger (klicka på fliken "Avanmälan").

  Hjärtligt välkommen till en spännande och intressant kväll!
  Aktiespararna Luleå

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.