Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Novo Nordisk och Vibrosense

Novo Nordisk bildades genom en sammanslagning av två danska läkemedelsbolag 1989, och har nu vuxit till att vara nordens största läkemedelsföretag. Novo Nordisk presenteras av Christina Östberg Lloyd, Clinical Medical Regulatory Director.

Novo Nordisk verkar för att driva förändring för att kunna bota diabetes och andra svåra kroniska sjukdomar.

Novo Nordisk är ett globalt läkemedelsföretag med mer än 90 års erfarenhet av innovation och ledarskap inom diabetesbehandling. Med detta i bagaget har bolaget samlat erfarenheter och kunskaper så att det även kan hjälpa människor som drabbas av andra svåra kroniska sjukdomar: blödarsjuka, tillväxtrubbningar och fetma.

Novo Nordisk, med huvudkontor i Danmark, har cirka 41.700 anställda i 77 länder och marknadsför sina produkter i fler än 180 länder.

http://www.novonordisk.se/

wysiwyg_image

VibroSense Dynamics AB (publ) utvecklar och marknadsför medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter till diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare. Bolaget grundades 2005 och har sitt säte i Malmö, Sverige. Företagets vision är att bolagets produkter skall upptäcka tidiga tecken på förändringar i känseln, oavsett orsak, så att patienter och deras vårdgivare kan sätta in förebyggande åtgärder för att förhindra, reducera eller fördröja uppkomst av nervskador i händer och fötter. VibroSense Dynamics presenteras av VD Toni Speidel.

http://www.vibrosense.se/

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.