Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Nyfosa & Fredrik Skoglund från Länsförsäkringar Fonder

  Välkommen till en superintressant kväll med presentation av det ganska nya fastighetsbolaget Nyfosa och en föreläsning av Fredrik Skoglund, fondförvaltare på Länsförsäkringar Småbolagsfond.

  Viktig info om lokal!

  Detta evenemang sker på Scandic Hotel som ligger på Hotellvägen 1 i Upplands Väsby. Det går att ta bussar 533 eller 536 från Upplands Väsby Station. För er som kör bil finns parkeringstillstånd att hämta i hotellets reception.

  Kvällens program

  17:30 - 17:45: Insläpp, registrering samt utdelning av lotter (ingår i entréavgift)
  17:45 - 18:45: Föreläsning av Fredrik Skoglund, förvaltare på Länsförsäkringar.
  18:45 - 19:15: Fika (kaffe & macka, ingår i entréavgift)
  19:15 - 20:15: Nyfosa presenteras av VD Jens Engwall.
  20:15 - 21:00: Kvällen avslutas med utlottning av fina priser.

   

  wysiwyg_image

  Fredrik Skoglund

  17 år analytiker – 4.5 år som förvaltare – 10 år på Carnegie.

  Fredrik har arbetat som ansvarig fondförvaltare för Länsförsäkringars Småbolagsfond sedan 2018. Han tidigare arbetat som analytiker på bl.a. Handelsbanken, SEB och Deutsche Bank, och kommer i sin presentation att berätta varför exponering mot småbolagsaktier utgör den viktigaste delen i en portfölj för den som är långsiktig med sitt sparande. Fredrik kommer även att ta upp ett antal bolag som han anser har en särskilt gynnsam framtid.

  Fredrik är även känd från miniserien "På spaning med Skoglund" från Placera. En länk till senaste avsnittet hittar du genom att klicka här.

   

  wysiwyg_image

  Nyfosa

  Nyfosa är ett fastighetsbolag. Idag inriktar sig bolaget mot att förvärva kommersiella fastigheter, huvudsakligen bestående av kontor, logistik/lager, samt övriga fastigheter. Störst verksamhet återfinns i mindre tillväxtkommuner och transportknutpunkter runtom i landet. Bolaget kom till via en avknoppning från Hemfosa och har sitt huvudkontor i Stockholm.

  Nyfosa presenteras av VD Jens Engwall.

  wysiwyg_image

  Jens Engwall

  Jens har en lång erfarenhet från fastighetsbranchen. Idag är han VD för Nyfosa Fastigheter som kom till via en avknoppning från Hemfosa där han tidigare var VD mellan 2009-2018. Innan det var han bland annat VD för fastighetsbolaget Kungsleden AB mellan 1993-2006. Han har även erfarenhet från tidigare positioner infom bland annat Skanska AB.

  Utöver sitt uppdrag som VD för Nyfosa är Jens även styrelseordförande i fastighetsbolaget Söderport Holding AB och har andra styrelseuppdrag inom Söderportkoncernen, Bonnier Fastigheter AB och Quantafuel AS.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.