Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med SaltX och Nordic Waterproofing Group den 2 oktober 2018

  Program
  18.30 - 19.15
  SaltX presenteras av Eric Jacobson

  19.15 - 20.00
  Nordic Waterproofing Group presenteras av Jonas Olin

  20.45 - 21.30
  Kjell Andersson ger investeringstips till aktiesparare

  SaltX Technology är ett svenskt innovationsföretag som har utvecklat och patenterat en banbrytande teknik med vilken energi kan lagras i salt och därefter återvinnas i form av värme eller kyla

  SaltX har uppfunnit en patenterad teknik för att lagra energi med salt. När SaltX är implementerat möjliggör det en betydande högre energieffektivitet för slutkunder. Materialet och vetenskapen kan tillämpas i många olika tillämpningar. Idag samarbetar SaltX-tekniken med partners på marknaden Solar, Heat-pump och heavy duty Vehicle för att skapa hållbara och resurseffektiva produkter. 

  En känd teknik
  Det har länge varit känt att det är möjligt att lagra termisk energi i salt. Energin lagras kemiskt, genom att separera salt från vatten och släpps sedan genom att kombinera dem igen.

   behandlas med nano-beläggning vilket ger det egenskapen att vara icke-frätande (förhindrande av rost) till skillnad från vanligt salt. Det ger en långsiktig och kostnadseffektiv lösning. SaltX är giftfri och kan återvinnas.


  Nordic Waterproofing Group erbjuder tätskiktslösningar som klarar marknadens alla behov

  Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer.

  Vi når våra kunder genom välkända varumärken, som AL-Katot, Hetag Tagmaterialer, Kerabit, KerabitPro, Mataki, Nortett, Phønix Tag Materialer, SealEco och Trebolit.

  Koncernens produktion av bitumen- och EPDM-produkter sker i Danmark, Finland och Sverige.

  Koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,8 miljarder SEK, har fler än 680 anställda och verksamhet i nio länder. Nordic Waterproofing Holding A/S är sedan den 10 juni 2016 noterat i segmentet midcap på Nasdaq Stockholm, under kortnamn NWG.


   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.