Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med SBB och Addtech

  Välkommen på aktieträff med SBB och Addtech AB 28:e oktober klockan 18:30!

  Fler platser öppnade för träffen då restriktioner lättat.

  Observera betalning till plusgirokonto 574305-9
  Pris: 80 kr (ej medlem 120 kr)

  Anmälan måste även göras via bokningformuläret för att vi ska kunna följa gällande restriktioner om antal i lokalen.

  Betalning: Avgiften betalas till plusgirokonto 574305-9 Märk betalningen med 106 "ditt namn" SBB.

  Betalningen ska vara oss till handa senast fredag den 22:e oktober. Din anmälan är inte giltig förrän betalning erhållits och du är anmäld via formuläret.

  Anmälningsavgift återbetalas ej.

   

   

   

  wysiwyg_image

   

  Addtech AB

  Business Area Manager Per Lundblad kommer och berättar om Addtech AB

   

  Addtech är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern.

  Verksamheten består av drygt 140 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder. Addtech skapar optimala förutsättningar för dotterbolagens lönsamhet och tillväxt.

   

   

  wysiwyg_image

   

  SBB

  SBB presenteras av vice VD Krister Karlsson

  Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan i mars 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur.

  SBBs fokus är långsiktigt ägande av hyresrätter i Sverige samt samhällsfastigheter och kassaflödesfastigheter i Norden. SBB ska vara en långsiktig partner till den offentliga sektorn i Norden.

  Bostadsbristen är ett av våra största samhällsproblem och en utmaning för Sverige och övriga nordiska länder. SBB vill bidra till att skapa nya bostäder, antingen genom fastighetsutveckling eller genom att hitta mark där det går att bygga bostäder.

  Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan SBB fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare SBBs fokus på långsiktighet har bolagets lyckats uppfylla ambitionen om att vara Nordens största fastighetsbolag inom social infrastruktur.

   

   

   

  Enklare förtäring med lättöl eller ramlösa och kaffe eller te ingår i priset.