Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Sectra och Arjo

  Denna kväll gästas vi av två mycket intressanta bolag. Sectra AB kommer från Linköping och Arjo AB har sitt ursprung i Eslöv. Det är en träff som intresserar många. Även denna gång har du möjlighet att ta med gäster. Blir de medlemmar under kvällen så går de gratis på träffen.

  Sectras vision är att bidra till ett friskare och tryggare samhälle. Sectras arbete hjälper sjukhus världen över att effektivisera vården och myndigheter och försvar i Europa att skydda samhällets mest känsliga information. Bolaget har en etablerad position inom nischerna medicinsk IT och säker kommunikation dsamt en portfölj av framtidsprojekt med spännande tillväxtpotential. Företaget grundades 1978 och har sitt huvudkontor i Linköping. Idag har Sectra dotterbolag i 14 länder och säljer genom samarbetspartners i hela världen. Företaget presenteras av IR-chef Helena Pettersson

  Arjo AB har nyligen avknoppats från Geingekoncernen. Företaget är en global leverantör av medicintekniska produkter och lösningar som höjer livskvaliteten för människor med nedsatt rörlighet och åldersrelaterade sjukdomar. deras huvudsakliga kunderär offentliga och privata institutioner inom akutvård och långtidsvård. Företaget är verksamt i över 60 länder, som de har delat in i tre geografiska områden Nordamerika, västeuropa och Övriga världen. De har cirka 6000 medarbetare globalt. Företaget grundades i Eslöv av Arne Johansson därav namnet Arjo.

  Gästannde företag bjuder på förtäring.

  Utlottning sker på deltagarkorten!

  Det behövs ingen föranmälan till denna träff men tag med ditt medlemskort.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.