Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Sectra och BioArctic samt Hasses hörna

  Sectra – förbättrad sjukvårdsdiagnos
  BioArctic – för bättre behandling av cancer
  (båda företagen bland årets kursvinnare)
  Hasses hörna om börsläget

  Sectra AB presenteras av Helena Pettersson, Chief Investor Relations. Världen behöver effektivare hälsovård och ökad säkerhet i samhällets kommunikations- och IT-system. Sectra spelar en nyckelroll i att tillgodose dessa behov.

  Koncernens verksamhet är fördelad på två affärsområden.
  Medical Systems är det större området med över 1 800 IT-installationer globalt för hantering av medicinska bilder och patient­information främst inom cancerdiagnostik.
  Sectra Communication Systems är det andra området där Sectra levererar hög kompetens och krypterade IT-lösningar. Sectra grundades 1978 och har sitt huvudkontor i Linköping. Idag har Sectra direktförsäljning i 19 länder och säljer genom samarbete med partners över hela världen. Omsättningen uppgick förra året till 1 267 Mkr och Sectra är noterat på Nasdaq Mid C. Kan börskursen fortsätta uppåt?

  BioArctic presenteras av VD Gunilla Osswald (tidigare AZ ). BioArctic har nyligen presenterat mycket lovande kliniska resultat av cancerbehandling. Resultaten har uppmärksammats internationellt vilket har haft till följd att börskursen ökat med mer än 100%.
  Vad kan leda till att börskursen ökar ytterligare?

  Hasses hörna ger information om börsläget och ger förutsättningarna för höstens börsutveckling.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.