Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Swedish Stirling AB och Rottneros AB i Söderhamn 13 okt (Obs byte av ort)

  Kvällen inleds med en presentation av Swedish Stirling AB som sänds digitalt från Östersund. Efter fika kommer vi att få en presentation av Rottneros AB. Denna presentation görs på CFL i Söderhamn

  OBS Anmälningstiden är förlängd tom 13 okt kl 12.00 på grund av problem med distributionen av inbjudan som ligger utom vår kontroll i lokalavdelningen. Vi får beklaga detta.

  Allmänt

  Träffen 13 okt är ett gemensamt arrangemang med Östersund/Strömsund, Hudiksvall och Sundsvall med Östersund som värd för första programpunkten vilket är en webbsänd företagspresentation av Swedish Stirling AB. Som andra programpunkt besöker Rottneros AB oss fysiskt i Söderhamn. Även denna presentation sänds via webben.

  För båda programpunkterna gäller att man kan delta fysiskt på Kulturhuset i Bollnäs eller CFL i Söderhamn eller så ser man hela arrangemanget digitalt hemifrån.

  På grund av tekniska begränsningar har presentationen av Rottneros tvingats flytta från Bollnäs till Söderhamn. Vi har heller inte just nu hittat någon lämplig lokal i Edsbyn så det blir ingen sändning dit.

  Om Swedish Stirling AB

  Swedish Stirling AB är ett svenskt miljöteknikföretag som jobbar med energiåtervinning och hållbar lokal elproduktion. Med världens högsta effektivitet gör bolaget elektricitet av industrins restgaser.

  Bolaget grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värmeenergi till elektricitet. Bolagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el. Swedish Stirling har en evig licens på Kockums världsledande stirlingmotor, och har sedan grundandet vidareutvecklat tekniken. Bolaget presenteras av Sven Ljungberg som är Chief Communication Officer (CCO)

  Om Rottneros AB

  Rottneros AB är en fristående och flexibel producent av både kemisk och mekanisk massa av högsta kvalitet. Bolaget strävar efter att vara en marknadsledande massaproducent för nischmarknader. Koncernen är verksam på avsalumarknaden, där den producerade massan säljs till kunder över hela världen.

  Avsalumassa används för tillverkning av grafiska papper, mjukpapper (tissue) och andra hygienprodukter, kartong, förpackningspapper och andra specialprodukter. Tyngdpunkten för Rottneros försäljning ligger i Europa, USA och på några asiatiska marknader. I närområdet finns Rottneros i Vallvik med ca 180 anställda där kemisk massa produceras. Bolaget presenteras av Pia Ohlsson Chief Financial Officer (CFO)

  Program/hållpunkter

  18:15 Inledning av träffen i Kulturhuset Bollnäs och CFL i Söderhamn

  18:30 Presentation av Swedish Stirling AB via webb från Östersund

  19:30 Fika kaffe/the och smörgås

  20:00 Presentation av Rottneros AB på CFL Söderhamn. 

  21:00 Vi avrundar kvällen

  Anmälan

  För att planera fika behöver vi anmälan via vår hemsida https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktietraff-med-swedish-sterling-och-rottneros-i-soderhamn-13-okt-obs-byte-av-ort eller via epost aktiespararna.bolln.edsb.shamn@gmail.com senast 10 okt. Bjud gärna med någon bekant. Viktigt: Under meddelande anger ni även vilken ort ni avser besöka 

  För Er som planerar att enbart se evenemanget via zoom hemifrån så anger ni detta under Meddelande. Ni måste även ange en giltig epostadress. Länk till webbsändningen som sker via zoom får ni via epost måndag kväll (11 okt)

   

  Välkomna 

  Lokalavdelningen Bollnäs/Edsbyn/Söderhamn

   

   

    

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.