Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med tillväxtraketen Swedencare AB

  Välkommen till en intressant aktieträff med Swedencare AB, som är verksamma inom husdjursmarknaden och som har haft en fantastiskt fin omsättnings- och resultatutveckling, vilket även har avspeglat sig i aktiens kursutveckling.

  wysiwyg_image

  Swedencare utvecklar, producerar delvis i egen fabrik, marknadsför och säljer premiumprodukter på den globala och snabbväxande marknaden för hälsovårdsprodukter till katt, hund och häst. Bolaget har en omfattande portfölj med starka varumärken och produkter inom de flesta terapiområden, vilket inkluderar egna vet-exklusiva varumärken samt varumärket ProDen PlaqueOff® för oralhälsa till hund och katt som det största. Swedencare har sitt säte i Malmö och bolagets produkter säljs idag i drygt 50 länder till veterinärer, djuraffärer och online via ett distributionsnät omfattande elva dotterbolag samt ett internationellt nätverk av återförsäljare. Swedencares omsättning har ökat kraftigt under ett flertal år med hög lönsamhet.

  Swedencare presenteras av Jenny Graflind, CFO, som kommer att informera oss om husdjursmarknaden generellt och Swedencare specifikt - dess historik, utveckling och målsättningen framåt. Vi får även ta del av de senast publicerade finansiella nycketalen. 

   

  Evenemanget arrangeras av Aktiespararna Jönköping och sänds digitalt. Du kommer att erhålla en sändningslänk via mejl i god tid före sändningen drar i gång, inga program behöver installeras. 

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

   

  Välkommen till en intressant aktieträff!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.