Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Toadman Interactive, Vicore Pharma och Christian Berner Tech Trade tisdagen den 19 mars kl 18.00, Oscars församlingssal, Fredrikshovsgatan 8, Stockholm

Tre intressanta företag har vi bjudit in till vårens första aktieträff.

Kvällen bjöd på tre vitt skilda presentationer, alla med spännande potential i aktien. Forskningsbolaget Vicore Pharma står i begrepp att start sin första patientstudie senare i år. Spelbolaget Toadman Interactive har seglat upp i en högre division med sitt genombrott i Kina. Christian Berner Tech Trade, teknikhandel, visar upp fina siffror efter ett synnerligen lyckat köp av  konkurrenten Zander&Ingeström.

 

Det var många i publiken, när vi hade bjudit in två företag på First North och ett på Nasdaq Small Cap. Inget av dem välkänt, men med spännande utsikter framöver. Här kan man tala om ”Cherry picking”. Frågestunden blev också stundvis mycket intensiv.

Vicore Pharma med fokus på den svåra lungsjukdomen fibros rekryterar patienter till sin första studie. Den sker i Storbritannien senare i år. Företaget har en namnkunnig ägarlista med flera stora institutioner.

Toadman Interactive utvecklar och producerar spel på nätet. Grundarna, som arbetar i företaget, träffades på högskoleutbildningen i teknik på Gotland. Företaget fick en rejäl skjuts framåt förra året på ett kontrakt med ett kinesiskt företag och har sen köpt verksamheter i bl a Norge. Orderstocken 2019 ser lovande ut och verksamheten går med bra vinst.  

Upp 60 procent sedan ett år, men både Affärsvärlden och analysfirman Red Eye anser att Christian Berner-aktien har mer att ge. Även om köpet av Z&I förra året bidragit starkt till den fina utvecklingen har koncernen en underliggande stabil och väl förgrenad industriell verksamhet. 

Avslutningsvis – tre högintressanta aktier att följa framöver! 

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.