Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Veoneer och en Omvärldsanalys av Senior Rådgivarna

  Vi får besök av det nya spännande bolaget Veoneer, ett företag avknoppat från välkända Autoliv. Peter Hultqvist, Senior Rådgivarna ska hålla en föreläsning med temat: Omvärldsanalys av aktiemarknaden.

  Veoneer är ett växande teknikbolag som fokuserar på aktiv säkerhet, självkörande bilar och säkerhetselektronik till bilar. Bolagets syfte är att skapa förtroende för mobilitet. Vi designar och tillverkar det senaste inom hårdvara,mjukvara och lösningar för aktiv säkerhet, ADAS (förarassistanssystem), självkörande bilar, styrenheter och sensorer samt bromssystem.

  Veoneer bildades 2018 och bygger på ett arv med över 60 års erfarenhet från utveckling av bilsäkerhet. Huvudkontoret ligger i Stockholm och Veoneer har 7 600 medarbetare i 13 länder, varav omkring hälften inom forskning och utveckling. Bland Veoneers kunder återfinns i princip samtliga av världens främsta biltillverkare. http://www.veoneer.com

  Veoneer Inc presenteras av Thomas Jönsson, ansvarig för Investor Relations.

  Peter Hultqvist från Senior Rådgivarna kommer och ger oss en Omvärldsanalys: Hur ser förutsättningarna ut för börsen efter valet? Vilka aktier är köpvärda och vilka bör vi överväga att sälja. Analys av världsekonomin utifrån ett konjunkturperspektiv är alltid viktigt och är grunden för bra aktieplaceringar. 

  Efter en Omvärldsanalys kommer vi att koppla ihop de grundläggande förutsättningarna med Teknisk analys, för att hitta intressanta aktier som kan vara värt att köpa eller eventuellt att sälja. http://www.seniorrad.se/

  Det blir smörgås med kaffe/te i pausen och vi avslutar kvällen med utlottning av aktielitteratur.

  Avgiften för medlemmar är 50 kr, icke medlemmar 100 kr.
  Kontant betalning.
  Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale.
  Max 80 deltagare. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 26/9 helst via anmälningsformuläret eller kontakta 
  Mona Jörnheim, tfn 0303-162 15 eller Lennart Lundberg, tfn 0707-42 73 51.

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Kungälv/Ale

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.