Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff med Xvivo Perfusion och Ripasso Energy.

  Vi får besök av två intressanta Göteborgsföretag: Xvivo och Ripasso.

  Xvivo Perfusion är ett medicinteknikbolag som utvecklar lösningar och system för att bedöma och bevara organ utanför kroppen och för att selektera användbara organ och hålla dem i optimal kondition i väntan på transplantation. Egna produkter: Perfadex, Silicon Tubing Set, Steen Solution, Xvivo Organ Chamber, Xvivo Lung Cannula Set och XPS (Xvivo Perfusion System).

  Xvivo Perfusion presenteras av CFO Christoffer Rosenblad. http://www.xvivoperfusion.com

  Ripasso Energy har utvecklat en hybridiserad stirlingmotor, baserat på en evig licens från Kockums AB. Stirlingmotorn utgör grunden i bolagets två första kommersiella produkter Ripasso Stirling Hybrid och PWR BLOK. Ripasso Stirling Hybrid är en solhybrid där energi från solen kompletteras med något annat bränsle under dygnets mörka timmar. PWR BLOK är den första produkten från Ripasso Energy mot marknaden för restgas. Den typen av restgaser produkten använder som energikälla är gaser som idag inte har något annat ekonomiskt hållbart användningsområde.

  Ripasso Energy presenteras av VD Gunnar Larsson. http://ripassoenergy.com

  Vi serverar smörgås med kaffe/te i pausen och avslutar kvällen med ett boklotteri. Som medlem i Unga Aktiesparare går du kostnadsfritt på våra aktieträffar i Kungälv/Ale. Max 80 pers. Kontant betalning. Tag med medlemskortet.

  Anmälan senast 28/11, helst via anmälningsformuläret eller till Mona 0303-16215 eller Lennart 0707-427351. 

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Kungälv/Ale

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.