Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff på Scala med Cicero Fonder och OptiCept

Vi firar att restriktionerna lättas och att vaccinationen är igång med en träff för första gången på länge. Platsen är Biografteatern Scala i Ystad, tillsammans med Cicero Fonder och OptiCept.

Kl. 18:00 samlas vi på Biografteatern Scala i Ystad; Sverige äldsta bevarade biograf ritad och byggd för sitt ändamål. Scala invigdes 14 september 1910.

wysiwyg_image

Först ut på scen har vi Fredrik Peters som representerar Cicero Fonder. Cicero Fonder förvaltar bland annat fonderna Aktiespararna Topp Sverige Hållbar, Aktiespararna Direktavkastning och Aktiespararna Småbolag, tillsammans 10 andra fonder. Cicero Fonder bildades år 2000 och är ett oberoende, analysdrivet fondbolag som erbjuder fonder med huvudsaklig nordisk inriktning.

wysiwyg_image

Tätt därefter tar Ulf Hagman, Styrelseordförande på OptiCept, över scenen. OptiCept Technologies förser livsmedels-och växtindustrin med teknologiska lösningar som används för att öka hållbarheten för diverse råvaror. Bolaget arbetar med biologiska processer som ger en ökad extraktion ur råvaran, minskat avfall samt bibehållen smak, doft, färg, näringsinnehåll. Bolaget har en patenterad teknologi inom PEF (pulsed electric field) och VI (Vacuum Infusion). Bolaget säljer sina produkter på en global nivå och har sitt huvudkontor i Lund och aktien handlas på First North.

 

 

wysiwyg_image

Under kvällen gång bjuder medverkande föredragshållare på lättare förtäring från Maltes Mackor. Dessutom hålls baren öppen under pausen, så att man kan köpa förfriskningar.

 

Välkommen med din/er anmälan senast fredagen den 15/10. Vänligen meddela eventuella matallergier. Det är viktigt att anmälan sker via vår loka hemsida på aktiespararna.se, för att kunna garantera plats och vi förväntar oss att ni är vaccinerade mot Covid-19. Har ni inte tillgång till ert medlemsnummer, så anger bara ”inte medlem”.

https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/sydostra-skane

 

Hjärtligt välkomna!

önskar Ledningsgruppen i

Aktiespararna Sydöstra Skåne

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom ihåg! Anmäl ny eller ändrad e-postadress direkt på www.aktiespararna.se/medlem

Här kan du även kontrollera om dina befintliga adressuppgifter är korrekta.

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.