Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff. Robin Flodin VD för Toadman Interactive presenterar företaget och dataspelsbranschen. George Bol presenterar analysprogrammet Börsdata och analyserar aktier.

  Aktieträff i samarbete mellan Aktiespararna och Unga Aktiesparare.
  Medlemmar och icke medlemmar välkomna

  Kom på bolagspresentation och föreläsning om affärer i dataspelsbranschen!

  Den 7 Mars kommer dataspelsutvecklarna Toadman Interactive till oss och presenterar bolaget samt föreläser om utveckling och affärer i dataspelsbranschen.

  18.00

  Robin Flodin, VD på Toadman Interactive inleder kvällen kl. 18.00 med att berätta om trender i spelbranschen där ni får tips om vad man bör tänka på när man investerar i spelbolag. Därefter kommer Robin presentera Toadman som bolag och vilka strategier som de nyttjar för att bli konkurrenskraftiga.

  Det tas paus med fika och ges tillfälle att ställa mer specifika frågor till VD. Robin fortsätter sedan fram till klockan 19.30.

  19.30 

  George Bol presenterar analysprogrammet Börsdata och analyserar aktier

  20.30 Avslutning

  Om Toadman Interactive

  Toadman Interactive är en internationell spelstudio som bedriver utveckling, marknadsföring och försäljning av spel till konsol och PC. Bolaget är i en stark tillväxtfas och har utöver huvudkontoret i Stockholm öppnat kontor i Oslo, Berlin, Tver och Visby både igenom organisk tillväxt och M&A. Nyligen har en strategiförändring skett där bolaget avser att skifta från konsultarbeten till egenägda produktioner men kommer under 2019 att delvis bedriva konsultarbete på världskända titlar så som Sagan om Ringen och Civilization. 

  Bolaget har igenom sin konsultverksamhet varit delaktig i utvecklandet av välkända PC - och konsoltitlar, inklusive Dead Island, Killing Floor och Warhammer: Vermintide. Toadman bytte nyligen handelsplats från NGM MTF Nordic till NASDAQ First North.

  Börsdata

  George Bol kommer och presenterar analysverktyget Börsdata och hur man kan använda det för olika typer av aktieanalyser och information om aktier, historiska data mm.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.