Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktieträff för tjejer 29/11

  Målsättningen är skapa ett nätverk för tjejer och därigenom ökade kunskaper om aktier och sparande. Vi utbyter ideér, pratar aktier, lär och delger varandra kunskaper utifrån våra egna erfarenheter.

  Denna gång planerar vi att fortsätta filtrera fram några intressanta aktier. Vid senaste träffarna skapades Aktieportfölj "Aktietjejer" med gemensamt valda aktier. Den som vill kan köpa dessa aktierna på eget ISK-konto men på egen risk. Man kan säga vi har aktiesparklubb för tjejer med gemensamt valda aktier. Givetvis är det frivilligt att köpa aktierna. Du kan vara med på mötena utan att själv investera. Diskussionerna kan dock vara till hjälp att komma igång med ett månadssparande.

  Inför mötet:
  Kom gärna med förslag av aktier vi kan titta på.
  Vill du presentera något eller hålla en kort utbildning ca 10 min på någon av våra träffar hör av er till Irene eller Lena innan!
  Vi tittar lite enkelt på aktierna både genom FA och TA, Fundamental Analys och Teknisk Analys.

  Våra nuvarande aktier i portföljen är:
  AddLife B, Avanza Bank Holding, BE Group, Garo, Green Landscaping Group, Hexatronic Group, Lyko Group, Medicover B, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden B dvs SBB B, Svedbergs B och Swedencare.
  (Datum 2 nov.)

  Eventuellt blir det någon kort utbildningsfilm, lite utbildning, allmänt aktieprat och diskussion om framtida träffar.

  Höstens träffar planeras:
  29 nov kl 18:30 ev Fysiskt och Digitalt, ny dag!
  22 dec kl 18:30 ev Fysiskt och Digitalt

  Vid fysiska möten kommer träffarna äga rum vid Studieförbundet Vuxenskolan Skomakargatan 11 i Borlänge bredvid Friskis och Svettis. 
  Deltagarantalet är maximerat till 20 personer. Eget fikabröd/frukt/chokladbit etc medtages om så önskas. (Kaffe och te finns att köpa för normalt 5 kr, tydligen bjuder Vuxenskolan på det året ut.)

  Vill du medverka fysiskt kryssa i JA.
  Vill du medverka digitalt kryssa i NEJ. 
  Vi får se hur wi-fi digital uppkoppling fungerar, kan bli svårt att höra vissa diskussioner digitalt.
  Du anmäler dig på ett ställe och om du vill vara med digitalt får du zoomlänk dagen innan eller samma dag som mötet hålls.
  Med reservation för vissa ändringar. 

  Välkomna!

  P.S.
  Om du vill vara med i en gruppchat på vår messenger tråd "Aktietjejer Falun/Borlänge", skriv ett meddelande på messenger till Lena Suschinski eller Irene Hörberg då lägger vi till dig!

  /Mvh Lena Suschinski och Irene Hörberg