Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Alimak, Platzer och Västsvenska Handelskammaren 6 september

  Företagsträff onsdagen den 6 september med Alimak, Platzer och Västsvenska Handelskammaren. Vi startar med företagspresentation direkt kl 18.00.

  Alimak Group är en ledande global industrikoncern som designar, utvecklar, tillverkar, levererar och utför underhåll av vertikala transportlösningar, inom teknologi för kuggstångsdrift och linhissteknologi. Kärnan i koncernens producter utgörs av kuggstångshissar, bygghissar och arbetsplattformar under varumärkena Alimak och Hek och linhissar under varumärket Heis-Tek. Alimak är världsledande leverantör av vertikala transportlösningar för industri- och byggsektorn i mer än 100 länder, har 12 fabriker i 8 länder och 2 400 anställda globalt. Alimak Group är noterat på Stockholmsbörsens Mid Cap-lista.

  Alimak Group presenteras av finansdirektör Per Ekstedt.

  Västsvenska Handelskammarens VD Johan Trouvé tar oss med in i framtidens Göteborg. Hur ser planerna ut för näringsliv, infrastruktur och bostäder. Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med 2 800 medlemsföretag från Västsverige. Organisationen arbetar för att skapa tillväxt och utveckla framtidens Sverige.

  Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Bolaget äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta av 800 000 kvm. Företaget skapar värde genom uthyrning och förvaltning, fastighetsprojekt och stadsutveckling samt förvärv och försäljning av fastigheter. Under 2016 uppgick hyresintäkterna till 687 mkr, förvaltningsresultatet till 322 mkr och fastighetsvärdet per 31 december till 13,6 mdr. Bolaget är noterat på Stockholmsbörsens Mid Cap-lista.

  Platzer presenteras av dess VD P-G Persson.

  Vi bjuder på fika ca 19.00.

  Avgift: Medlemmar 75 kr, övriga gäster 150 kr och Unga Aktiesparare är 50 kronor.

  Du anmäler dig genom inbetalning till BG 734-9202 eller Swish 1231224286 och anger "Alimak", namn, medlemsnr och e-mail. Sista anmälningsdag 30 augusti i mån av plats.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.