Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Analys/utbildningskväll med Marcus Fridell och Kavaljer fonder

  wysiwyg_image

  Marcus Fridell har bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea och är författare till boken Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag. Marcus kommer hålla ett utbildningsseminarium, vilket han med utgångspunkt från sin bok 'Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag' tar upp hur man bygger en förmögenhet genom aktiesparande.

   

  wysiwyg_image

  Kavaljer AB är en fristående kapitalförvaltare baserad i Stockholm vilken vilken förvaltar diskretionära uppdrag samt två fonder; Kavaljer Quality Focus samt Kavaljer Investmentbolagsfond. Speciellt den senare har under erhållit stor uppmärksamhet, dels p.g.a. dess inriktning (finns väldigt få fonder med denna inriktning), dess utveckling (+36% 2019) samt för att den investerar såväl i svenska som i utländska investmentbolag. 
   
  Kavaljer AB kommer att presenteras av Jan- Ove Sundgren som under kvällen kommer att berätta om vad man bör vara uppmärksam på när det gäller investmentbolag, vilka intressanta utländska bolag det finns samt, förstås, mera om fonden.