Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Analys/utbildningskväll med Marcus Fridell och Kavaljer fonder

  wysiwyg_image

  Marcus Fridell har bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea och är författare till boken Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag. Marcus kommer hålla ett utbildningsseminarium, vilket han med utgångspunkt från sin bok 'Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag' tar upp hur man bygger en förmögenhet genom aktiesparande.

   

  wysiwyg_image

  Kavaljer AB är en fristående kapitalförvaltare baserad i Stockholm vilken vilken förvaltar diskretionära uppdrag samt två fonder; Kavaljer Quality Focus samt Kavaljer Investmentbolagsfond. Speciellt den senare har under erhållit stor uppmärksamhet, dels p.g.a. dess inriktning (finns väldigt få fonder med denna inriktning), dess utveckling (+36% 2019) samt för att den investerar såväl i svenska som i utländska investmentbolag. 
   
  Kavaljer AB kommer att presenteras av Jan- Ove Sundgren som under kvällen kommer att berätta om vad man bör vara uppmärksam på när det gäller investmentbolag, vilka intressanta utländska bolag det finns samt, förstås, mera om fonden. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.