Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Anmälan stängd. Besöker du Stora Placeringskvällen den 14 oktober i Umeå? Lokalavdelningen bjuder in till Aktiecafe´ och "Börssnack".

  VIP-event för medlemmar. Lokalavdelningen erbjuder möjlighet för deltagare från Boden att träffas för en fika på eftermiddagen. Anmälan krävs senast 190915 till mail kagkonsult@telia.com Lokal meddelas anmälda. Kostnad är preliminär, och avser förtäring.

  Placeringskvällen äger rum på Folkets Hus i Umeå centrum.

  Arrangemang för tillresta Bodensare och medlemmar som vill träffas i Umeå.

  Planering inför resan sker under en Aktielunch i Boden 190915. Kontakta lokalavdelningen via mail kagkonsult@telia.com om du önskar delta under lunchen. Har du inte anmält dig men tänker åka till Placeringskvällen kan vi inte erbjuda platser på Aktiecafe´ men frågor kan besvaras via mail ovan och vi kan mötas under kvällen.

  Tidangivelse avser även anmälan till Aktiecafe´ i Umeå  vilket kan ske under den planerade lunchen.

  Tidig anmälan krävs på grund bokningen av biljetter till Placeringskvällen i Umeå som nu har öppnat, dessa brukar snabbt bli slutsålda, så boka i god tid, vilket sker på Privata affärers hemsida. Tidig bokning av bord krävs också på konditoriet i Umeå. Anmälan till mailadress ovan avser endast Aktiecafe´, för registrering / bokning av åhörarbiljett till Placeringskvällen se vidare hemsidan för Privata affärer under event, bokning sker via webben och genomförs individuellt för de som önskar delta.

  Anmälan är nu stängd då vi hade föranmälda och få platser på konditoriet. Vi ses nästa år igen!

  Lokalavd. Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.