Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Anmälan stängd! Workshop via webben om "Börsutvecklingen och aktier" med aktieanalytikern Ingemar Carlsson den 10 juni 2019. Återträff med Aktiecafe lokalt.

  Utbildning via webben med den kände aktieanalytikern Ingemar Carlsson, Tendens i Sverige AB. Börsens utveckling 2019-2020 behandlas liksom enskilda aktier. Deltagare får en länk till sin dator inför Work-shopen. Anmälan sker via mail till info@tendens.se

  Anmälan nu stängd.

  Work-shop och utbildning inom Teknisk analys. Denna Workshop är öppen för alla, även ni som ännu inte blivit medlemmar i vår förening.

  Du kan delta från din egen dator hemifrån under kvällen.

  Under Work-shopen behandlas börsens utveckling under andra halvåret 2019 och första kvartalet 2020. Analys av enskilda aktier presenteras. Deltagarna har möjlighet att skicka in önskemål inför workshopen gällande vilka aktier som skall analyseras under kvällen, företrädesvis från de större aktielistorna. Samtliga deltagare får också tillgång till en inspelning av utbildningskvällen via en länk i efterhand, där man kan repetera innehållet. Deltagandet inkluderar inspelningen med workshop, och analyser av de aktier som deltagarna önskat presenterade under kvällen.

  Hittills finns två tillfällen med separata workshops där man kan delta den 10 juni respektive den 2 september 2019.

  Kostnaden för att delta i en workshop är 590 kronor inklusive moms. Bokar man två workshops, både den 10 juni och 2 september samtidigt blir priset 990 kronor inklusive moms totalt för båda tillfällena.

  Anmälan sker direkt till Ingemar Carlsson via mail info@tendens.se 

  För ytterligare information om dessa webbsända utbildningar och kontaktuppgifter se hemsidan för Tendens i Sverige AB, www.tendens.se

  Deltagarna kommer att bjudas in till en träff med lokalavdelningen efter varje workshop, där vi diskuterar aktiemarknaden, analyserade aktier samt det som presenterats under kursen. Det kommer också att vara möjligt att ställa frågor till Ingemar Carlsson via mail i samband med den efterföljande träffen lokalt.

  Datum för Återträffar är preliminärt inbokade den 16 juni och 15 september 2019. Se separat presentation på hemsidan under aktiviteter.

  Med reservation för att datum speciellt när det gäller återträff i september ovan i dagsläget är mycket preliminärt och kan komma att ändras, träffen bokas definitivt under augusti månad.

  Deltar du i workshopen och vill samlas till ett Aktiecafe lokalt efter avslutad kurs för diskussioner, kontakta lokalavdelningen via mail till kagkonsult@telia.com senast dagen efter respektive event. Ange i ditt mail att det avser "Återträff efter workshop",vilket eller vilka datum du vill delta, och dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig med information om detaljer.

  Lokal återträff och Aktiecafe kommer att vara kostnadsfritt för medlemmar i lokalavdelningen. Återträffen annonseras separat på hemsidan och är öppen för medlem som deltagit i workshop.

  Vill du läsa om aktuella aktietips, så publicerar Ingemar Carlsson regelbundet detta, och annan intressant information kring aktiemarknaden på sin hemsida med adressen www.tendens.se

  Inga speciella förkunskaper krävs för att delta.

  Workshopen är öppen för alla, även ni som ännu inte blivit medlemmar i Aktiespararna. Däremot reserverar vi de kostnadsfria Återträffarna för våra medlemmar, men du kan enkelt bli medlem och delta i våra lokala aktiviteter. Se hemsidan www.aktiespararna.se för detaljer, medlemskapet kostar endast från 49 kronor per månad.

  Lokalavdelningen  i Boden Aktiespararna.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.