Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årets julbord med Gold Town Games VD Pär Hultgren

  Varmt välkommen till ett trevligt julbord - 14 december vid Stiftsgården i Skellefteå!

  wysiwyg_image

  Julbordet gästas i år utav Pär Hultgren, VD för det lokala företaget Gold Town Games som även är noterat på NGM:s marknadsplats Nordic MTF.

  Kvällen inleds med mat kl 18:00 - ca 19.30. Därefter presenterar Pär Hultgren Gold Town Games, kl 19.30 - ca 20.30. Efteråt finns tid för fika/mat.

  Under hösten har Gold Town Games lanserat World Hockey Manager i en trestegsraket. Först släpptes World Hockey Manager i Skandinavien den 16 september och därefter i Europa den 31 oktober och nu i resten av världen. Förutom lanseringen så har även bolaget lyckats att marknadsföra sig till nästan hela sverige gratis med en kupp som involverade Jimmie Ericsson, hjälp Lejonström att klara sig från en konkurs mm. Pär kommer att berätta om det senaste året och hur framtiden ser ut för bolaget, missa inte detta.

  Aktiespararna i Skellefteå kommer även att presentera programet för 2018 och vi lovar att ett av företagen som kommer att besöka oss under 2018 kommer att dra storpublik.

  Boka således in kvällen den 14 december, i din agenda redan nu! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller... Julbordet kostar 475 kronor per person för våra medlemmar. Ordinarie pris är 595 kronor.

  Om du har någon födoämnesallergi ber vi dig att meddela oss detta i samband med din anmälan i meddelandetexten eller genom att kontakta ledningsgruppen i Skellefteå. Har du några övriga frågor eller funderingar? Kontakta gärna ledningsgruppen i Skellefteå. 

  OBSERVERA Sista anmälningsdatum är 4 December klockan 12:00. (Detta för att Stifsgården måste veta hur många som kommer.)

  Stiftsgårdens egna ord...

  Stiftsgårdens genuina prästgårdsmiljö är numera en unik företeelse. Herrgårdsbyggnaden från 1802 ger den rätta karaktären och inramningen till en god middag, födelsedagskalas eller julbord. I den vackra herrgårdsbyggnaden är julstämningen på topp i juletid. Vackert, stämningsfullt och mysigt. Hos oss avnjuts ett traditionellt julbord med inslag av nya smaker från det norrländska köket. All mat är lagad från grunden av de finaste råvarorna. Kvalitet och omtanke är ledord för vårt arbete.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.