Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årets julbord Varmt välkommen till ett trevligt julbord - 14 december vid Stiftsgården i Skellefteå!

  Årets julbord

  Varmt välkommen till ett trevligt julbord - 14 december vid Stiftsgården i Skellefteå!

  Stiftsgårdens egna ord...

  Stiftsgårdens genuina prästgårdsmiljö är numera en unik företeelse. Herrgårdsbyggnaden från 1802 ger den rätta karaktären och inramningen till en god middag, födelsedagskalas, eller julbord. I den vackra herrgårdsbyggnaden är julstämningen på topp i juletid. Vackert, stämningsfullt och mysigt. Hos oss avnjuts ett traditionellt julbord med inslag av nya smaker från det norrländska köket. All mat är lagad från grunden av de finaste råvarorna. Kvalitet och omtanke är ledord för vårt arbete.

  Boka således in kvällen den 14 december, i din agenda redan nu! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller... Julbordet kostar 475 kronor per person för våra medlemmar. Ordinarie pris är 545 kronor.

  Om du har någon födoämnesallergi ber vi dig att meddela oss detta i samband med din anmälan i meddelandetexten eller genom att kontakta ledningsgruppen i Skellefteå. Har du några övriga frågor eller funderingar? Kontakta gärna ledningsgruppen i Skellefteå. 

  OBSERVERA Vi önskar att alla som är intresserade utav julbordet anmäler sig senast den 20 November. (Detta för att kunna erbjuda medlemspris/person.)

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.