Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årets traditionella Julbord 2/12 2019

I december samlas vi åter för Aktiespararna Hisingens traditionella julbord måndagen 2/12 2019. Även i år ses vi på Nya Ullevi i paradvåningens fina restaurang. Vi har glädjen att få välkomna Latour och Gapwaves som presenterar sina bolag.

Latour AB är ett välkänt investmentbolag. Sedan börsintroduktionen 1985 har man glatt aktieägarna med en fin utveckling. Investeringarna sker främst på den nordiska marknaden. Börsportföljen består av bolag inom ett flertal sektorer som industri, säkerhet och konsulting. Bolagets huvudkontor är beläget i Göteborg. Johan Hjertonsson är nytillträdd VD sedan 1 september i år.

Gapwaves AB etablerat 2011 är ett Göteborgsbolag med ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola. Man levererar antennsystem för nästa generations trådlösa teknologi. De framtida kunderna är globala koncerner som vill ta steget från 4G och LTE till 5G. Diskussioner förs direkt med ledande företag som Ericsson, Huawei, NEC och Nokia. Man har även dialoger med Facebook och Google. VD Lars-Inge Sjöqvist har varit med i bolaget sedan starten.

Kl. 17.30 inleds kvällen med Glöggmingel och registrering

Kl. 18.00 hålls två intressanta presentationer

Kl. 19.30 står Julbordet dukat och det är dags att avsmaka delikatesserna som ställts fram. Vårt julbord har varit uppskattat och populärt och vi ser fram emot att få hälsa såväl gamla som nya gäster varmt välkomna att vara med oss.

Kostnad: 340 kr för medlem i Aktiespararna och 460 kr om man inte är medlem.

Anmälan: Vi behöver din anmälan på websidan senast torsdag 21 november. Därefter ber vi dig betala in deltagaravgiften inom en vecka. Om du får förhinder att delta, behöver vi din avbokning senast tre arbetsdagar före eventet för att kunna återbetala avgiften.

Betalning: Avgiften sätts in till BG 622-2830. Referens: ”Julbord 2/12 samt ditt och ev. medföljandes namn”. Betalningen behöver ha inkommit till oss senast 22 november.

 

Om du har frågor går det bra att maila oss hisingen.aktiespararna@gmail.com

eller kontakta Lillemor Williamsson på telefon 0708-91 42 36

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.