Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årets traditionella Julbord 5/12 2022

  I december samlas vi åter för Aktiespararna Hisingens traditionella julbord måndagen 5/12 2022. Även i år ses vi på Nya Ullevi i paradvåningens fina restaurang. Vi har glädjen att få välkomna Xvivo Perfusion och Platzer som presenterar sina bolag.

  I år har vi glädjen att kunna erbjuda detta till ett kraftigt reducerat pris.

  Xvivo Perfusion är ett medicinteknikbolag som utvecklar och säljer lösningar och system som används vid organtransplantation. Produktportföljen täcker de fyra mest transplanerade organen - lunga, hjärta, lever och njure. Bolaget adresserar därigenom 98% av marknaden. Lösningarna skapar möjligheter att bevara och använda fler transplanterade organ vilket gör att fler människoliv kan räddas. 

  Platzer Fastigheter är ett fastighetsbolag som primärt hyr ut lokaler för kontor, industri och lager. Aktiv förvaltning och förvärv är en central del av bolagets affärsmodell som består av ett flertal verksamhetsområden inom fastighetsutveckling, kommersiell förvaltning, drift och tillhörande service. VD Per-Gunnar, P-G Persson kommer att presentera bolaget.

  Kl. 17.30 inleds kvällen med registrering och det bjuds på glögg

  Kl. 18.00 hålls två intressanta presentationer

  Kl. 19.30 står Julbordet dukat och det är dags att avsmaka delikatesserna som ställts fram. Vårt julbord har varit uppskattat och populärt och vi ser fram emot att få hälsa såväl gamla som nya gäster varmt välkomna att vara med oss.

  Kostnad: 250 kr för medlem i Aktiespararna och 350 kr om man inte är medlem.

  Anmälan: Vi behöver din anmälan på websidan senast torsdag 24 november. Därefter ber vi dig betala in deltagaravgiften inom en vecka. Om du får förhinder att delta, behöver vi din avbokning senast tre arbetsdagar före eventet för att kunna återbetala avgiften.

  Om betalning: Betalning vara inbetalad till PG 574305-9. Märk betalningen med ” 5 dec Gbg Hisingen 238” samt ange medlemsnummer och namn. För ej medlemmar anges namn.. Referens: ”Julbord 5/12 samt ditt och ev. medföljandes namn”. Betalningen behöver ha inkommit till oss senast 27 november.

  Om du har frågor går det bra att maila oss hisingen.aktiespararna@gmail.com

  eller kontakta Mikael Briland på telefon 0704-833006