Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte, Aktieträff med Gunnar Ek och Handelsbanken samt prisutdelning i Söderslätts Aktiemästerskap 2018

  Torsdagen den 31 januari 2019 kl 18.30, Parken Norregatan 46, Trelleborg

  wysiwyg_image

  Program

  18.30 Aktiespararna i Trelleborg hälsar välkomna och inleder kvällen med sedvanliga årsmötesförhandlingar.

  19.00 Gunnar Ek – Aktiespararnas erfarna bolagsbevakare kommer till vår aktiekväll och presenterar senaste nytt från Aktiespararnas verksamhet. Gunnar Ek har besökt bolagstämmor under 40 år – lika länge som vår Lokalavdelning har existerat – och Gunnar tillhör dem som verkligen på riktigt gör Aktiespararnas röst hög och tydlig. Ett av Gunnar Eks favoritämne är att berätta om hur vi kan göra skillnad med vårt sparande. Gunnar kommer också att ge sin beskrivning av den turbulenta omvärld vi har att beakta samt ge några goda placeringstips.

  20.00 Vi håller en sedvanlig paus för förtäring och mingel.

  20.30 Handelsbanken - den personliga och lokala banken för dig eller för ditt företag och samtidigt en av Nordens största banker. Katerina Bosevska - ny kontorschef i Trelleborg - presenterar sig själv och bankkontorets verksamhet.

  21.00 Den spännande upplösningen på Söderslätts Aktiemästerskap 2018. De 10 bästa portföljerna är utsedda och vinnarna ska koras.

  Viktigt meddelande angående motioner till årsmötet: Vi ber dig som avser att lägga fram en eller flera motioner att göra det i god tid och senast onsdagen den 23 januari. Motionerna skickas till avdelningens ordförande på mail christer-dahlberg@telia.com

  Avgift
  Anmälningsavgiften är 70 kr för medlemmar och 120 kr för övriga gäster.

  Anmälan
  Din bindande anmälan vill vi ha senast måndagen den 28 januari via anmälningsformuläret på vår hemsida www.aktiespararna.se/trelleborg eller till Monica Renz, telefon 040-45 37 92.

  Nya medlemmar i Aktiespararna anmäler Du till ovanstående person. Du kan också ringa till vår medlemsservice i Stockholm telefon 08-50 65 15 00, vxl. Avgiften för ett medlemskap i 12 månader är 595 kr. Familjemedlemmar betalar 95 kr och Unga Aktiesparare (mellan 15 och 28 år) betalar 275 kr.

  Tag gärna med vänner och bekanta!

  Hjärtligt välkommen!
  Aktiespararna Trelleborg
  www.aktiespararna.se/trelleborg

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.