Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte & Aktieträff med ZetaDisplay, Idogen och Günther Mårder 17/1 2018

  Årsmöte och Aktieträff med ZetaDisplay, Idogen och Günther Mårder onsdagen den 17 januari 2018 på Stiftsgården i Rättvik
  Årsmöte kl. 18:20
  Aktieträff kl. 19:00

  ZetaDisplay presenteras av Leif Liljebrunn, CEO & Koncernchef

  ZetaDisplay är en helhetsleverantör av programvara och tjänster inom digital skyltning.
  Företaget levererar system för reklam, profilering och butikskommunikation på digitala bildskärmar som kan förmedla ljud och bild.
  Kunder är butikskedjor eller varumärkesleverantör som visar sina reklambudskap på TV-skärmar i butik. ZetaDisplay sköter utformning och installlation av bildskärmsnätverket, producerar löpande innehåll samt styr och övervakar systemet.
  Några kunder är Volkswagen Group i Sverige, Euromaster i Norden och ICA AB. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland.

  Idogen presenteras av Lars Hedbys, VD

  Idogens vision är att utveckla de första tolerogena vaccinerna med långvarig effekt för patienter med idag livslånga allvarliga immunologiska sjukdomstillstånd.

  Idogen utvecklar tolerogena vacciner som omprogrammerar immunförsvaret. Det innebär ett nytt behandlingskoncept för autoimmuna sjukdomar, organavstötning efter transplantation och patienter som står utan behandling efter att ha utvecklat antikroppar mot ordinarie behandling. Första indikation för Idogens terapikoncept kommer att bli de patienter med blödarsjukan hemofili typ A som utvecklat en immunologisk motreaktion mot sin livsviktiga faktor VIII-ersättning. Behandlingen bygger på att en liten andel av patientens dendritiska celler (en sort vita blodkroppar) tas ut, omprogrammeras och sedan ges tillbaka till patienten. Huvudaktiviteter under 2015 och 2016 kommer att vara att etablera "proof-of-concept" för cellterapi i djurmodell, att utveckla behandlingsprotokoll för GMP-produktion, samt att visa konceptets säkerhet i de prekliniska studier som myndigheterna kräver. Vår målsättning är att under 2017 inleda kliniska studier.

  Günhter Mårder, f.d. VD på Aktiespararna och Sparekonom på Nordnet, idag VD på Företagarna, tar upp ett aktuellt ämne

  "Risker och möjligheter på marknaden 2018.​​​​​​"

   

  Vi bjuder på lättare förtäring!

  Glöm ej att anmäla er i tid, denna gång senast 15 januari!

  Anmälningsformuläret finns i högerspalten!

  Eller till: siljansbygden@aktiespararna.se eller 070-232 55 14 till Bo Holmberg

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.