Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte med Ericson och Hemlig Gäst

  Den 1 december sätter Aktiespararna Falun/Borlänge punkt för höstens aktiekvällar med världskoncernen, telefonaktiebolaget LM Ericsson som värd efter årsmötet som inledes för medlemmar kl 18.00.

  Vi fortsätter också med traditionen att ha en hemlig gäst inom kultursektorn som överraskning till förtäringen av kaffe/te, smörgåsar, glögg och pepparkakor som avslutning på kvällen.

  wysiwyg_image

  Telefonaktiebolaget L M Ericsson som grundades 1876 av Lars Magnus Erikcsson, är världens största tillverkare av utrustning för att bygga nätverk för mobil kommunikation, med en marknadsandel av 38 procent (2012). Det är idag ett svenskt telekommunikationsföretag med internationell inriktning.

  Ericsson Local Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i Sverige. Sedan 2009 är det den lokala förankringen inom det globala Ericsson. Det bygger och underhåller nätinfrastruktur och levererar tjänster till alla delar av Sveriges fälttjänstmarknad.

  - Med respekt, uthållighet och professionalism som ledord är vi den naturliga partnern för såväl kunder som leverantörer, hävdar bolaget

  Mellan 2001 och 2012 ägde Ericsson tillsammans med Sony mobiltelefontillverkaren Sony Ericsson. I oktober 2011 meddelades att Sony avsåg att förvärva Ericssons andel i bolaget för 1,05 miljarder eurooch i februari 2012 slutfördes affären.

  Hans Vesterberg var VD för bolaget 2010 och fram till i höstas då han skiljdes från sitt uppdrag av styrelsen.

  wysiwyg_image

  Bolaget presenteras på aktiekvällen av Åsa Konnbjer (bilden) från IR-avdelningen med start kl 18.30

  Kvällen inleds med årsmöte för medlemmar kl 18.00 och avslutas med samkväm och Hemlig Gäst.

   

   

  Anmälan till domnarvsgarden@ssab.com, tel 0243-725 16 eller nedanstående formulär senast 30 november.

  OBS! ÅRSMÖTE 18.00-18.30 OBS!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.