Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte med Pepins , BK Tech och Dynamic Code

  Pepins presenteras av marknadschef Robert Ingermarsson, BK Tech av VD Niclas Jonsson och Dynamic Code av grundare/VD Anne Kihlgren och styrelseordförande Lasse Karlsson.
  Årsmöte och resultatet av vårt lokala Börs-SM avslutar kvällen.

  Pepins gör det möjligt för alla att investera i spännande tillväxtföretag. Dels genom att driva en börs för onoterade företag, där ett fyrtiotal bolag handlas. Dels är Pepins en investmentbank för Sveriges tillväxtföretag. Investerare får därigenom möjligheten att investera i spännande tillväxtföretag via nyemissioner.

  BK Tech är en industrikoncern med huvudfokus på energikonvertering inom industrin. Trots att Sverige är världsledande inom grön omställning står olja och kol fortfarande för nästan en femtedel av den svenska energikonsumtionen. Globalt är motsvarande siffra ca hälften. BK Tech levererar helhetslösningar som gör att fossila bränslen kan bytas till fossilfria, samtidigt som BK Techs kunder tjänar pengar på att byta energikälla.  

  Dynamic Code har ett tydligt mål - att revolutionera vården och ge människor mer kontroll över sin hälsa. De når sitt mål genom att utveckla och sälja hemtest för sjukdomar baserat på DNA-teknik. Dynamic Code har lyckats skapa en komplett vårdkedja via sin plattform för e-hälsa och har bland annat flera nätaktörer som kunder.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.