Bli medlem
Bli medlem

Du är här

ÅRSMÖTE OCH AKTIETRÄFF

  Lokalavdelningen Örebro genomför årsmöte efter att två bolagspresentationer genomförts med Bergman & Beving och det klassiska och välkända dotterbolaget Arbesko från Örebro och Kumla och det internationella energiteknikbolaget Metacon från Karskoga.

  15.00 - 17.00   Presentation av Aktiespararna och inledande utbildning i aktiekunskap främst inriktat på nya medlemmar och nya målgrupper.

  Vi kommer bland annat att redogöra för upplägget i vårt utbildningskoncept:
  Inspirationsföreläsningar med fortsättningskurser - Grundutbildning i Aktiekunskap - Hitta kursvinnare - Optionsstrategier.

  Särskilda genomgångar görs utifrån Aktiespararnas program för "Hitta Kursvinnare" av Andreas Zakrisson och Mats Tydal från ledningsgruppen.

  OBS! Gratis entré före kl 15.00. Därefter stängs porten fram till kl 17.15.
  Entré 20 kronor när porten öppnas igen kl 17.15. Unga Aktiesparare gratis entré.

  17.15 - 18.00   Enklare förtäring

  18.00 - 19.30   Inledning från Aktiespararna och bolagspresentationer.

  Program:
  18.00 - 18.10   Information från Aktiespararna

  wysiwyg_image

  18.10 - 18.40   Presentation från Karlskogaföretaget Metacon som tillsammans med AGA Gas AB och Cartest i Arjeplog AB, arrangerat och erhållit beställning på ett totalåtagande för vätgasförsörjning och komplett tankstation för Cartests kunders räkning. Ordern till Metacon omfattar framtagning av komplett vätgastank- station, upphandling av vätgas och idriftsättning av anläggningen för tankning av bränslecellsbilarna. Tankstationen är nu i full drift, den fungerar som planerat och nyttjas flitigt i testverksamheten, i temperaturer ner till  - 35 grader.
  VD och huvudägare Lennart Larsson presenterar bolaget.

  wysiwyg_image

  18.40 - 19.30   Presentation från Bergman & Beving och dess dotterbolag Arbesko
  Bergman & Beving äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag 15 varumärken, ca 1000 anställda och en omsättning på ca 3,8 miljarder kronor.  Bergman & Beving är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på hemsidan: www.bergmanbeving.com.
  Bergman & Beving presenteras av Magnus Billfalk, Investor Relations.

  wysiwyg_image

  Arbesko – Svenska skydds- & yrkesskor i världsklass
  Arbesko startade som en av landets första partiskohandlare, och är idag ett företag som omsätter 200 miljoner per år. De har varit skomakare ända sedan 1839. Deras bas har de i Kumla, i Sveriges enda skofabrik. Deras långtgående kunskap om hantverket och deras yrkesstolthet har gjort dem till en av marknadsledarna i Norden.

  På Arbesko tror de på allas rätt till en trygg och säker arbetsmiljö, men också på att man ska må bra i kroppen efter en hel arbetsdag. Därför vill de erbjuda marknadens mest säkra och bekväma skydds- och yrkesskor i premiumklass. Deras produktutveckling sker i nära samarbete med  kunder och slutanvändare, för att säkerställa att deras skor lever upp till de krav som ställs på dem, och verkligen klarar av den arbetsmiljö de används i. Sedan april 2017 ägs Arbesko av Bergman & Beving.
  Presentation sker av Peter Svensson, VD Arbesko

  19.30 - 19.50   Fruktpaus

  19.50 - 20.30   Lokalavdelningens Årsmöte.

  20.30 Avslutning med utlottning.

  ÅRSMÖTESHANDLINGAR FÖR ÅRSMÖTET, klicka här.

  Anmälan via formuläret till höger.

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Örebro

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.