Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte och aktieträff med Serstech AB och Hövding på Quality Grand Hotel, Kristianstad, onsdag 30 oktober klockan 18.00. OBS! starttiden

  VI STARTAR MED ÅRSMÖTE KLOCKAN 18.00. DÄREFTER FÖRETAGSPRESENTATIONER.

  Denna månad har vi två spännande tillväxtbolag som presenteras;
  Först ut är Serstech AB är engagerade i kemisk relaterade produkter som hjälper till vid mätning och identifiering av kemikalier. Bolaget grundades 2006 och är noterat på First North. Börsvärdet är i skrivande stund 280 miljoner och kursen har stigit med 163 % sedan årsskiftet. Huvudkontoret ligger i Lund.
  Företaget presenteras av VD Stefan Sandor.

  Vårt andra företag är Hövding som tillverkar Airbagcykelhjälmar. Deras produkt placeras runt halsen och ska ersätta de traditionella cykelhjälmarna med en airbagfunktion som utlöses och blåses upp vid olycka.
  Även detta bolag är noterat på First North och kursen har stigit med runt 100 % sedan årsskiftet.

  Gästande företag bjuder på fika.

  Du som är medlem och brukar gå på våra träffar vet hur intressanta och givande dessa är. Förutom information av duktiga föredragshållare så får du träffa andra aktieintresserade för att ubyta erfarenheter.
  Tag därför gärna med en aktieintresserad vän. Blir denne medlem under kvällen så går han gratis.
  I annat fall betalar hen deltagavgift på 100 kronor.

  Du som är medlem i Aktiespararna men inte går på våra träffar skall ta chansen att besöka en sådan. Vi skaffar företag, både små och stora sådana, till våra träffar som ingen annan lyckas med. Föredragshållarna har hög klass. Tillfälle till frågor till dessa finns och innan mötet och i fikapausen träffar du andra aktieägare som du kan utbyta erfarenheter med.

  Varmt välkomna!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.