Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte och Eurocon

  Vi inleder med ett årsmöte, som brukar vara ungefär 20 min. Sedan kommer Peter Johansson, VD på Eurocon att presentera sitt företag. Som vanligt blir det sedan något gott att äta.

  Årsmötet inleder kvällen, som brukar ta 20 minuter. Då går vi igenom vad som hänt under 2018 och vad som skall hända 2019. Även val av ledningsgruppen och ordförande väljs då. Vår valberedning ser gärna förslag på nya ledningsgruppspersoner. Så känner du någon du tycker skulle vara lämplig så lämna gärna förslag till Sören Nordin, mail: soren.nordin@telia.com

  När årsmötet är slut kommer Peter Johansson att berätta om Eurocon, ett lokalt företag med huvudkontor i Övik. Vi har träffat dem några gånger tidigare men alltid lika intressant att följa deras framgångrika resa. De är också vänliga att sponsra maten eftersom lokalavdelningen fyller 40 år.

  Det blir också en teknisk och en fundametal analys av företaget med hjälp av analysprogrammet "Hitta Kursvinnare"

  Vi kommer att vara i Brux Blueskällare igen, och det kommer att bjudas på mat/kaffe/kaka. Skriv i meddelande om du har någon allergi. 

  kl 18.00 Årsmöte

  kl 18.30 Eurocon/VD Peter Johanson

  kl 19.30 mat/kaffe/kaka

  kl 21.00 Avslut

  Alla medlemmar är välkommen till årsmötet och behöver inte anmäla sig för det. Men vill man vara med under företagspresentationen och middagen måste man anmäla sig för att vi ska veta hur många vi ska boka för. Anmäler du dig, och du får förhinder så meddela detta i så god tid som möjligt. Det är så onödigt att betala för de som inte kommer. För icke medlem så kan du swicha 300 kr/pers till 070-668 70 46.

  Välkommen till en givande kväll!

  Ledningsgruppen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.