Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte och fondkväll med Spiltan Fonder, DNB Fonder och Cicero Fonder

  Vi bjuder in till en fullspäckad fondkväll med Spiltan Fonder, DNB Fonder och Cicero Fonder. Därefter avslutar vi kvällen med årsmöte!

  wysiwyg_image

  Från Spiltan kommer Niklas Larsson.

  Spiltan är bl.a. kända för sin fond som är inriktad på investmentbolag och deras räntefond är en populär parkeringsplats för likvider på PPM.

  wysiwyg_image

  Näst på tur har vi DNB, vilka är en av våra ledande nordiska aktörer inom bank, finans och försäkring. DNB:s Teknologifond har haft en fantastiskt fin utveckling.

  Från DNB kommer Thomas Wiesler.

  wysiwyg_image

  Det tredje fondbolaget är Cicero Fonder. Fondbolaget har stort fokus på hållbarhet genom hållbar och fossilfri förvaltning. Den aktiva aktieförvaltningen utgår från en modern och forskningsbaserad faktorförvaltning med inriktning på stabila och lönsamma kvalitetsbolag i syfte att över tid slå jämförelseindex. De tillhandahåller också indexfonder som utgör ett kostnadseffektivt alternativ till den aktiva förvaltningen – exempelvis Aktiespararna Direktavkastning och Aktiespararna Topp Sverige.

  Cicero har även förvaltningsuppdrag för Peabfonden, Eligo Strategifond Offensiv samt flera diskretionära modellportföljer. På räntesidan erbjuder de två framgångsrika företagsobligationsfonder som båda slagit sina respektive jämföresleindex 5 år i rad.

  Från Cicero Fonder kommer Peter Magnusson, förvaltningsansvarig, och Fredrik Peters som är förmedlaransvarig.

  Tid: Presentationer kl 18 - 21.00. Mingel med bubbel från 17.30.

  Paus med fika.

  Du anmäler dig genom inbetalning av 65 kr (icke medlem 165 kr), till Swish 1231224286 eller BG 734-9202 och anger "Fond", ditt namn och medlemsnummer. 

  Vid frågor ring John Fredenhag tel 0705 918811 eller Britt-Marie 0703 533182.

  De som endast vill deltaga på det formella årsmötet (ingen avgift) anmäler sig till John på tel. 0705 918811.  

  Sista anmälningsdag är 27 januari.

  Varmt välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.