Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte och träff med Spiltan 17 januari

  Årsmöte för Aktiespararna Stockholm Kungsholmen.

  Niklas Larsson, Marknadsansvarig och Tom Sederholm, Privatkundsansvarig presenterar Spiltan fonder.

  Nya coronarestriktioner gör att mötet kommer att ske via internet.

  Tom och Nicklas kommer att presentera Spiltan Fonder som bolag, hur vi förvaltar fonderna och vår investeringsprocess samt närmare presentera två av fonderna Spiltan Aktiefond Stabil och Spiltan Småbolagsfond.

  Spiltan Fonder erbjuder åtta fonder med olika risknivåer och inriktningar med ett förvaltat kapital på cirka 94 miljarder kronor. Du kan spara i aktie- och räntefonder samt välja mellan aktiv och passiv förvaltning. Våra aktivt förvaltade fonder har över tid levererat god avkastning och passivt förvaltade investmentbolagsfonder med låga avgifter erbjuds som alternativ till indexfonder. 

  • Spiltan Aktiefond Stabil är en aktivt förvaltad Sverigefond som innehåller noga utvalda bolag, investmentbolag och direktavkastande tillgångar.

  • Spiltan Småbolagsfond är en koncentrerad, aktivt förvaltad småbolagsfond som placerar oberoende av bransch.

  • Spiltan Aktiefond Småland är en aktivt förvaltad fond med cirka 30 innehav som placerar minst 60 % i bolag med anknytning till Småland.

  • Spiltan AF Investmentbolag placerar i en koncentrerad portfölj av svenska investmentbolag samt bolag med investmentbolagskaraktär.

  • Spiltan Global Investmentbolag placerar i investmentbolag globalt.

  • Spiltan Högräntefond investerar i företagsobligationer.

  • Spiltan Räntefond Sverige  investerar i företagsobligationer och företagscertifikat,

  • Spiltan Enkel är en fond-i-fond med en mix av våra fonder och fungerar ungefär som en blandfond.

  Spiltan Fonder AB startades 2002 av Erik Brändström och Per H Börjesson. Per H har länge varit styrelseordförande i fondbolaget men Erik har varit VD. Investment AB Spiltan är moderbolag där Spiltan Fonder AB utgör ca 7% av substansvärde. Vi kan svara på frågor om Investment AB Spiltan men vi är inte involverade i deras dagliga verksamhet då vi har separata kontor och något olika verksamheter, även om båda bolagen brinner för investeringar 

  Till alla som har anmält sig via nedanstående anmälningsblankett kommer vi att skicka en möteslänk i god tid före mötet. Anmälningar stänger söndag den 16/1. Därefter kommer alla, som anmält sig, få en länk med mötesinbjudan.