Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte samt Aktieanalys med Hitta kursvinnare

  Årsmöte samt Aktieanalys med Hitta kursvinnare

  Välkommen till en kväll med Hitta kursvinnare och aktieanalys. Aktiespararnas Ola Jansson lär dig hur du hittar köpvärda aktier med analysprogrammet Hitta Kursvinnare.

  wysiwyg_image

  Du får också lära dig det viktigaste om fundamental och teknisk analys. Under kvällen analyserar vi ett antal intressanta bolag och du kan dessutom köpa Hitta Kursvinnare till ett rabatterat pris.
   
  Hitta Kursvinnare är Aktiespararnas unika aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Med hjälp av programmets screeningmoduler kommer du snabbt fram till vilka aktier du bör analysera och i modulerna för fundamental och teknisk analys gör du sedan själva analyserna. Sedan kan du väldigt smidigt följa dina aktieaffärer i programmets Portföljhanterare.
   
  Hitta Kursvinnare är Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra underbyggda aktieaffärer. Oavsett om du handlar på kort eller lång sikt eller gör många eller få aktieaffärer.

   

  På nedanstående länk finns en kort video om Hitta Kursvinnare som gjordes av Ola Jansson vid en aktiedag 2018. Data som presenteras bygger på det aktuella läget på börsen vid det tillfället liksom hur Hitta Kursvinnare såg ut då. Det har kommit till ett flertal uppgraderingar och likaså har priserna ändrats. 

  https://www.aktiespararna.se/tv/stora-aktiedagen-stockholm-2018-hitta-kursvinnare-del-4

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.