Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte samt besök av Sparekonom Mohammed Salih

  Årsmöte Alvesta lokalavdelning samt föredrag av Sparekonom Mohammed Salih

  wysiwyg_image

  Först årsmöte i Alvesta lokalavdelning därefter föredrag av sparekonom Mohammed Salih från finansbolaget Fundler.

  Mohammed Salih lämnade sin anställning på Aktiespararna som chef för lokala verksamheter och tillträdde ny roll på Fundler 

  Börsexperten Mohammed Salih har på bara några år blivit en av Sveriges mest mediala och framgångsrika i sin bransch. På sitt Instagramkonto “Mohammeds väg till miljonen” inspirerar han varje dag över 82 000 följare till att investera rätt på börsen. Bakom framgångarna ligger hårt arbete och en total transparens. 

  Under kvällen kommer Mohammed ge en oss en översikt över världsekonomin och börsläget, samt diskutera viktiga ekonomiska händelser och trender. Dessutom kommer han att fokusera på hur olika länder och regioner påverkas av de globala ekonomiska utmaningarna, främst Norden och USA, och vad detta kan betyda för börsläget. Genom att förstå dessa sammanhang kan vi få en bättre bild av hur världsekonomin och börsläget fungerar, och vad det kan innebära för oss i vår vardag.

  Varmt välkomna.

  Lokalavdelningen Alvesta

  Anmälan kan förutom på hemsidan https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/alvesta 

  göras före 2023-01-24 per telefon till Roy Johnsson 0705 250061

  roy.johnsson@telia.com

  Glöm inte att lämna återbud om du får förhinder!

  Lättare förtäring.

  OBS! Vi har fått förmånen at komma tillbaka till Högåsens äldreboende, Samlingssalen under huskropp C. Ingång och parkering på baksidan. Se karta här.