Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte samt Sweco, PExA och Sofiero Kafferosteri

  Kvällen inleds med årsmöte för lokalavdelningen innan vi lyssnar på tre stycken väldigt intressanta företagspresentationer.

  Kvällens program:

  18:00 Årsmöte för lokalavdelningen

  18:30 Företagspresentation Sweco
  Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

  19:30 Paus med fika

  20:00 Företagspresentation Sofiero Kafferosteri
  Vi på Sofiero Kafferosteri vill ge dig den bästa kaffeupplevelsen. Därför har vi tagit fram blandningar gjorda på kvalitetsbönor från utvalda ursprung och plantager. Vi mörkrostar vårt kaffe för att få fram de rätta smakerna. Genom vår mer än 35-åriga erfarenhet inom kaffe vet vi att de bästa bönorna växer på höga höjder. Därför klassificerar vi våra blandningar utifrån höjd och inte bara ursprung.

  20:30 Företagspresentation PExA
  PExA utvecklar, producerar och marknadsför ett forskningsinstrument för att studera luftvägssjukdomar som till exempel astma och kroniskt obstruktiv lungsjukdom, KOL.
  PExA genomför 10 november 2016 till och med den 24 november 2016 en emission.

  Anmälan:
  Sätt in deltagaravgiften senast 10e november på Aktiespararnas plusgirokonto nr 21 25 47 – 4.

  Aktieägare i de besökande företagen kan kostnadsfritt anmäla sig via hemsidan. Ange i vilket bolag du äger aktier vid anmälan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.