Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Årsmöte, träff med Probi

  Vårt sedvanliga årsmöte blir den första programpunkten. Alla är välkomna, men endast medlemmar i Lundaavdelningen har rösträtt. Föredragningslista tillhandahålles under mötet. Vi kommer att välja ledningsgrupp/valberedning.

  Probi AB är ett svenskt börsnoterat bioteknikföretag som utvecklar effektiv och väldokumenterad probiotika. Probi har genom sin forskning skapat en stark produktportfölj inom områdena maghälsa och immunförsvar. Produkterna finns tillgängliga för konsumenter i mer än 30 länder runt om i världen. Kunderna utgörs av ledande livsmedels-, hälso- och läkemedelsföretag inom segmenten Functional Food och Consumer Healthcare. Probi omsatte 216 MSEK under 2015. Probis aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, Small-cap. Probi har cirka 3 500 aktieägare. Probi presenteras av V.D. Peter Nählstedt.

  Vi avslutar med en annan programpunkt.

  Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

  Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om medlemskap löses under kvällen).

  Anmälan senast den 4 december på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg och kommer med medlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.