Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Återträff i höst för deltagare i Workshops och Fördjupningskurser on-line inom TA våren 2020. Intresseanmälan.

  VIP-träff och Aktielunch för deltagare i Workshop och Fördjupningskurs 1 och 2 on-line inom Teknisk analys våren 2020. Öppet för medlemmar i Bodenavdelningen. Anmälan senast 200715 till mail kagkonsult@telia.com Ange "Återträff 15/7 -20" i din anmälan.

  Återträff för dig som deltagit i TA-kurser och Workshops våren 2020.

  Observera! Till följd av fortsatt Corona-problematik kommer denna Återträff att skjutas på framtiden, troligen till sent hösten 2020 eller efter årsskiftet våren 2021. Anmälda kommer att kontaktas.

  VIP-träff. Aktielunchen är öppen för medlemmar i Bodenavdelningen som deltagit i Fördjupningskurs 1 och/eller Fördjupningskurs 2 inom Teknisk analys under våren 2020. Även de som deltagit i Workshop detta år är välkomna att anmäla intresse inför denna Återträff.

  Till följd av Corona-problematiken och uppskjuten Återträff inkluderas de som anmält intresse tidigare i mars månad 2020 i denna grupp.

  Ange kontaktuppgifter och ditt medlemsnummer i anmälan. Begränsat antal platser. Ingen efteranmälan.

  Träffen är kostnadsfri. Anmälda kommer att kontaktas med information angående lunchmötet i september 2020. Lokal kommer att vara en restaurang i centrala Boden, anmälda informeras.

  Tidangivelse på denna sida avser alltså endast sista dag gällande Intresseanmälan för denna Återträff, anmälda kommar att informeras om kommande tidpunkt för Aktielunchen.

   

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.